Λουιζίδου: Η άγνωστη σκηνή με τον άντρα της στο “Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή”

Λουιζίδου: Η άγνωστη σκηνή με τον άντρα της στο “Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή”
Η Ρένια Λουιζίδου στο The 2night show Glomex

Η αγαπημένη ηθοποιούς μίλησε για τις μεγάλες επιτυχίες που έχει παίξει, τους "Απαράδεκτους", το "Και οι Παντρεμένοι έχουν ψυχή" και το "Καφέ της Χαράς".

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου “The 2night show” βρέθηκε την Τετάρτη (04/11) η Ρένια Λουιζίδου, η οποία μίλησε για τη ζωή της, την καριέρα της και τις μεγάλες επιτυχίες της στην τηλεόραση “Απαράδεκτοι”, “Και οι Παντρεμένοι έχουν ψυχή” και “Το Καφέ της Χαράς”.

Μιλώντας για τους “Απαράδεκτους” η αγαπημένοι ηθοποιός δήλωσε σχετικά: “Στεναχωριέμαι… Βλέπω τον εαυτό μου παιδί! Δεν έχω παράπονο, αλλά είναι ένα “τρακ” ο χρόνος. Ο Βλάσσης ήταν η χαρά της ζωής, είναι σαν ανέκδοτο ότι δεν είναι στη ζωή. Ήξερε να ζει. Ο Βλάσσης ήταν σταρ. Ο Σπύρος είναι υπέροχα αφηρημένος, ενώ ο Γιάννης Μπέζος είναι η ήρεμη δύναμη να ακουμπήσεις πάνω του. Είναι στήριγμα. Η Δήμητρα Παπαδοπούλου είναι η πιο έξυπνη γυναίκα που έχω συναντήσει σ΄ αυτή τη δουλειά”.

Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε και στο “Και οι Παντρεμένοι έχουν ψυχή”, αναφέροντας πως είχε πόστερ με τον Αντώνη Καφετζόπουλο στο δωμάτιό της προτού παίξουν μαζί, ενώ αποκάλυψε ότι ο πραγματικός της σύζυγος είχε παίξει σε μια σκηνή στη σειρά.

“Για να πάω ταξίδι του μέλιτος έπρεπε να γυρίσω μια σκηνή, όπου ο “Ακάλυπτος” φαντασιώνεται ότι τον απατάω και σκέφτεται ότι κάποιος μου κατεβάζει το φερμουάρ. Το χέρι εκείνο ήταν του άντρα μου. Παντρεύτηκα, πήγα ξημερώματα στο γύρισμα, με πήγε ο άντρας μου και μας φάνηκε πολύ αστείο να συμμετέχει και εκείνος”, ανέφερε.

Επίσης, δήλωσε πως τους έκαναν πρόταση να κάνουν sequel της σειράς, αλλά αρνήθηκε. “Μας είχαν προτείνει να το ξανακάνουμε. Δεν το έβρισκα καλή ιδέα. Δεν ξέρω πόσο γελάμε σήμερα με έναν τύπο που φεσώνει όλον τον κόσμο. Επίσης αισθάνθηκα ότι έχουμε λίγο μεγαλώσει”, είπε.

Τέλος, μίλησε με όμορφα λόγια για την επιστροφή της στο “Καφέ της Χαράς”, αναφέροντας μάλιστα πως δεν άρεσε στον κόσμο που η Χαρά δεν έμεινε μαζί με τον Πώποτα στον 1ο κύκλο.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα