Madonna: Το age shaming από τον 50 Cent και η εκ των υστέρων απολογία

Madonna: Το age shaming από τον 50 Cent και η εκ των υστέρων απολογία
Μαντόνα Robb D. Cohen/Invision/AP

Ο 50 Cent - με αφορμή τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες που δημοσίευσε η Madonna στον λογαριασμό της - την χαρακτήρισε "γρία που προσποιείται την παρθένα". Τα προσβλητικά σχόλια και η δημόσια συγγνώμη.

Αίσθηση προκάλεσαν οι αποκαλυπτικές φωτογραφίες της Madonna στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πριν από μια εβδομάδα. Η βασίλισσα της ποπ ξάπλωσε ημίγυμνη και με αισθησιακό βλέμμα σαγήνευσε τους ακολούθους της.

Όμως αρκετοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να αντιδράσουν κατηγορώντας την πως ξεπέρασε τα όρια. Ανάμεσά τους και ο 50 Cent ο οποίος με -καθόλου ευγενικό τρόπο- επέκρινε την τραγουδίστρια για την ανάρτησή της.

Ό,τι πιο αστείο είδα σήμερα! LOL. Αυτή είναι η Μαντόνα στο κρεβάτι που προσπαθεί να το παίξει “Like a virgin” στα 63 της. Πρέπει να είναι πυροβολημένη για σηκώνει στο διαδίκτυο τον γερασμένο κώλο της” έγραψε στο Twitter σε ανάρτηση που αργότερα διέγραψε.


Η Μαντόνα δεν μπόρεσε να αφήσει ασχολίαστο το age-shaming που δέχτηκε και τα προσβλητικά λόγια του ράπερ.

Δημοσιεύοντας μια παλιά φωτογραφία των δύο έγραψε: “Εδώ ο 50 Cent προσποιούνταν ότι είναι φίλος μου. Τώρα αποφάσισες να με κακολογήσεις! Υποθέτω ότι η νέα σου καριέρα είναι να προκαλείς την προσοχή προσπαθώντας να ταπεινώσεις τους άλλους στα social media.

Το age shaming από τον 50 Cent προς την Madonna και η εκ των υστέρων απολογία Instagram

Αυτό το σχόλιο ήταν η χαμηλότερου επιπέδου επιλογή που θα μπορούσες να κάνεις ως καλλιτέχνης και ως ενήλικας. Απλώς ζηλεύεις. Δεν θα φαίνεσαι τόσο καλά όσο εγώ, ούτε και θα διασκεδάζεις τόσο πολύ όταν θα είσαι στην ηλικία μου”.

Ο τραγουδιστής -αν με και ύφος ελαφρώς ειρωνικό- αποφάσισε τελικά να απολογηθεί με νέα ανάρτηση.

“Πρέπει να πλήγωσα πολύ τα αισθήματα της Madonna, πήγε και ξέθαψε μια παλιά φωτογραφία του MTV από το 2003. Εντάξει, συγγνώμη, δεν είχα σκοπό να πληγώσω τα συναισθήματά σου. Δεν ωφελούμαι από αυτό, σε κάθε περίπτωση, είπα αυτό που σκέφτηκα όταν είδα τη φωτογραφία, ελπίζω να δεχτείς τη συγγνώμη μου”

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version