Μακόλεϊ Κάλκιν: Περπάτησε σε επίδειξη του οίκου Gucci – Πώς είναι σήμερα

Μακόλεϊ Κάλκιν: Περπάτησε σε επίδειξη του οίκου Gucci – Πώς είναι σήμερα
Ο Μακόλεϊ Κάλκιν το 1991 MALCOLM CLARKE / ASSOCIATED PRESS

Ο 41χρονος πλέον (!) Μακόλεϊ Κάλκιν περπάτησε στην πασαρέλα του Walk of Fame στο Gucci Love Parade. Η σημερινή του εικόνα.

Ο Μακόλεϊ Κάλκιν αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά έκανε τη μεγάλη έκπληξη, περπατώντας ως… μοντέλο σε πασαρέλα για τον Ιταλικό οίκο μόδας Gucci.

Το σόου ήταν λαμπερό και κρίθηκε επιτυχές, ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι για την υλοποίησή του χρειάστηκε να κλείσουν μερικά τετράγωνα στην πολυσύχναστη λεωφόρο του Hollywood.

Ο 41χρονος σήμερα (!) Μακόλεϊ Κάλκιν ήταν μεταξύ των μοντέλων που περπάτησαν στην πασαρέλα του Walk of Fame στο Gucci Love Parade.

Ο Μακόλεϊ Κάλκιν στην πασαρέλα Jordan Strauss/Invision/AP

Ο ηθοποιός του “Home Alone” ήταν αρκετά άνετος στην πασαρέλα, φορώντας ένα φαρδύ καμηλό παντελόνι, ένα Χαβανέζικο πουκάμισο και ένα γυαλιστερό φλοράλ μπόμπερ τζάκετ.

Ο ηθοποιός, τον οποίον ανέκαθεν περιτριγύριζαν φήμες για άσωτη και δύσκολη εφηβεία και μετέπειτα ζωή, είχε μιλήσει ανοιχτά για τους εθισμούς του και για την μεγάλη προσπάθεια που έκανε για να ορθοποδήσει.

Στις 7 Σεπτεμβρίου 2004 συνελήφθη για κατοχή ουσιών, για την κατοχή των οποίων παρέμεινε για λίγο υπό κράτηση, ενώ αφέθηκε ελεύθερος αργότερα, με εγγύηση 4.000 δολαρίων. Στο δικαστήριο δήλωσε αθώος στη δίκη, ενώ αργότερα άλλαξε τη δήλωσή του σε ένοχος. Καταδικάστηκε σε 3ετή φυλάκιση με ένα χρόνο αναστολή.

Σήμερα ο Κάλκιν έχει αφήσει πίσω τις “γκρίζες” στιγμές. Από τον Οκτώβριο του 2017, είναι ζευγάρι με την ηθοποιό Μπρέντα Σονγκ και έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον Ντακότα Σονγκ Κάλκιν.

Το 2019 πραγματοποίησε την κινηματογραφική του επιστροφή με την ταινία “Changeland”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα