Μαλέσκου: Το “καρφί” στον Χεζόνια για το unfollow – “Κάποιοι ξεπατάνε και likes”

Μαλέσκου: Το “καρφί” στον Χεζόνια για το unfollow – “Κάποιοι ξεπατάνε και likes”
Η Ιωάννα Μαλέσκου στην εκπομπή "Love it" Glomex

Πώς ο χωρισμός της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη "έδεσε" με το unfollow Μαλέσκου-Χεζόνια; Η απάντηση διά στόματος της ίδιας της παρουσιάστριας που πέταξε και μία... μπηχτή στον παίκτη του Παναθηναϊκού.

Το -ινσταγκραμικό τουλάχιστον- ειδύλλιο ανάμεσα στην Ιωάννα Μαλέσκου και τον Μάριο Χεζόνια φαίνεται πως έλαβε άδοξο και πρόωρο τέλος, καθώς, σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα, η γνωστή παρουσιάστρια έκανε unfollow τον Κροάτη (από το προφίλ που έχει φτιάξει για τη σκυλίτσα της), με τον ίδιο να “απαντά” παίρνοντας… πίσω κάποια likes σε φωτογραφίες και αναρτήσεις.

Το γεγονός αυτό δεν έμεινε ασχολίαστο, έστω και… εμμέσως, στην εκπομπή “Love it” της Πέμπτης, όπου, όπως, ήταν λογικό, στο επίκεντρο βρέθηκε ο χωρισμός της Δέσποινας Βανδή με τον Ντέμη Νικολαΐδη.

Η γνωστή παρουσιάστρια, σχολίαζε την εν λόγω είδηση λέγοντας: “Συγγνώμη, δεν σας ενδιαφέρει εσάς, ως γυναίκα θα μιλήσω, μια πολύ όμορφη γυναίκα, επιτυχημένη σε αυτό το οποίο έχει επιλέξει, δοκιμάζει καινούργια πράγματα και της πηγαίνουν πολύ καλά. Είναι μάνα, έχει πολλαπλούς ρόλους”.

Τη στιγμή εκείνη, η Ιωάννα Μαλέσκου δέχτηκε μία ερώτηση γεμάτη… νόημα από καλεσμένο ο οποίος έκανε λόγο για “unfollow”, με το πάνελ να βάζει τα γέλια και την ίδια να πετά το “καρφί” της στον παίκτη του Παναθηναϊκού: “Κάποιοι ξεπατάνε και likes”.

Δείτε το στιγμιότυπο:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα