Μαλέσκου – Χεζόνια: Οι καρδιές στο Instagram τους πρόδωσαν

Μαλέσκου – Χεζόνια: Οι καρδιές στο Instagram τους πρόδωσαν
Ιωάννα Μαλέσκου - Μάριο Χεζόνια. Instagram

Ο Μάριο Χεζόνια θέλησε να στείλει την αγάπη του στην Ιωάννα Μαλέσκου, αφήνοντας μια πράσινη καρδούλα σε ανάρτησή της.

Καλεσμένη στο The 2Night Show βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης (1/6) η Ιωάννα Μαλέσκου, όπου μίλησε για την αγάπη του κόσμου, για την κριτική που έχει δεχτεί, ενώ κλήθηκε να απαντήσει και για τη φημολογούμενη σχέση της με τον Μάριο Χεζόνια.

“Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης ο Μάριο, ο Χεζόνια. Είναι σούπερ Μάριο, να τα λέμε και αυτά. Λατρεύεται από το σύνολο των Παναθηναϊκών. Είναι παιχτούρα. Είναι ένας ωραίος άνδρας. Δε θα επιβεβαιώσω, ούτε θα διαψεύσω κάτι. Εξακολουθούν να μου στέλνουν μηνύματα οι οπαδοί του Παναθηναϊκού για τον Χεζόνια. Θεωρούν ότι είμαι η μόνη λύση για να ανανεώσει το συμβόλαιό του”.

Την ίδια ώρα, η παρουσιάστρια ανήρτησε μια φωτογραφία της στο Instagram από την εμφάνισή της στην εκπομπή. Στην ανάρτηση η ίδια έγραψε: “Καλεσμένη απόψε στο The2NightShow με τον αγαπημένο μου Γρηγόρη Αρναούτογλου μιλήσαμε για.. όλα! Special guest @supermariohezonja…”.

Μετά το σήμα της παρουσιάστριας, ο Χεζόνια δεν έχασε την ευκαιρία και θέλησε να της στείλει την αγάπη του, σχολιάζοντας στην ανάρτηση με μια πράσινη καρδούλα.


Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα