Maneskin: Η “εκρηκτική” εμφάνιση στο Coachella – Με δερμάτινα εσώρουχα ο Damiano

Maneskin: Η “εκρηκτική” εμφάνιση στο Coachella – Με δερμάτινα εσώρουχα ο Damiano
Οι Maneskin Instagram@maneskinofficialfanclubx2

Οι Ιταλοί νικητές της περσινής Eurovision βρέθηκαν στην σκηνή του Coachella, φορώντας μαύρα δερμάτινα εσώρουχα και αποθεώθηκαν από το κοινό.

Είναι ξεκάθαρο, πλέον, ότι οι Maneskin δεν είναι απλώς το συγκρότημα που κέρδισε “τυχαία” την περσινή Eurovision, αφού μετά την τεράστια επιτυχία τους με το “Zitti E Buoni“, έχουν κάνει εμφανίσεις σε πολύ μεγάλες σκηνές, ενώ τον Νοέμβριο είχαν βρεθεί και στη σκηνή των θρυλικών Rolling Stones.

Η γεμάτη ενέργεια μπάντα από την Ιταλία, μεταφέρθηκε αυτή την φορά στην Καλιφόρνια, στο πασίγνωστο φεστιβάλ “Coachella“, κατά την διάρκεια του πρώτου Σαββατοκύριακου και ξεσήκωσε το κοινό με τις μοναδικές της ερμηνείες.

Συγκεκριμένα, οι Maneskin τραγούδησαν στην σκηνή του φεστιβάλ το “Womanizer“, της Britney Spears, την τεράστια επιτυχία τους “Zitti E Buoni” με το οποίο κέρδισαν τον ευρωπαικό διαγωνισμό, το “MAMMAMIA“, αλλά και το πλατινένιο πια single “Beggin“.

Τα βλέμματα, φυσικά, στράφηκαν για άλλη μια φορά πάνω στον τραγουδιστή του συγκροτήματος, Damiano David, ο οποίος επέλεξε να κάνει μια ακόμη εκκεντρική εμφάνιση, φορώντας μαύρα δερμάτινα εσώρουχα.

Το μήνυμα για την Ουκρανία

Το συγκρότημα, επέλεξε να ερμηνέυσει στη σκηνή του φεστιβάλ και το νέο του κομμάτι με τίτλο “Gasoline”, το οποίο είναι εμπνευσμένο από τον Πόλεμο της Ουκρανίας. Ο Damiano David, μάλιστα, δεν δίστασε να μιλήσει ανοιχτά για τον πόλεμο, λέγοντας πως όσο αυτοί βρίσκονται στην σκηνή ανυποψίαστοι, στην Ουκρανία δέχονται πυρά.

“Ελευθερώστε την Ουκρανία, γαμ@@ τον Πούτιν”, φώναξε στο τέλος του λόγου του.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα