Μάρκος Σεφερλής: Επιστρέφει στην τηλεόραση με νέα εκπομπή

Μάρκος Σεφερλής Glomex

Ο ηθοποιός δήλωσε πως ετοιμάζει κάτι για το δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν, που θα κυμαίνεται σε γνώριμο ύφος, χωρίς να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες.

Ο Μάρκος Σεφερλής, μπορεί να βρίσκεται εν μέσω δικαστικής αντιπαράθεσης με την Έλενα Ακρίτα, ωστόσο, παράλληλα, δεν σταματά να είναι δημιουργικός και υλοποιεί τα καλλιτεχνικά σχέδιά του.


Πέρα από τα θεατρικά του, θα τον δούμε κατά το δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν, δηλαδή με τη νέα χρονιά, στην τηλεόραση, σε μία εκπομπή για την οποία δεν αποκάλυψε πολλές λεπτομέρειες.

Ωστόσο, σε πρόσφατη συνέντευξή του αναφέρθηκε στη δουλειά αυτή, λέγοντας πως θα είναι κοντά στο ύφος που τον έχουμε συνηθίσει τόσα χρόνια. Όπως δήλωσε:

"Ισχύει ότι ετοιμάζουμε κάτι για το δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν. Θα είναι στο γνώριμο ύφος αυτών που κάνω τόσα χρόνια, με σκετσάκια, καινούργιους τύπους και ζωντανό κοινό. Τώρα, σε ποιο κανάλι δεν ξέρω!".

Πέραν αυτών, ο Μάρκος Σεφερλής αναφέρθηκε και στα παρατσούκλια με τα οποία τον φώναζαν όταν ήταν μικρός, όπως τα "μαγκαφούνιας" και "αποικίου".ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σεφερλής: Από την Ακρίτα διεκδικώ αποκατάσταση ηθικής βλάβης

Μπέζος: "Ο Σεφερλής θέλει ένα κοινό που μιλάει, τρώει, περιφέρεται"

Σεφερλής: Στο teaser του "Χαλβάη 5-0" ως αστυνόμος Μπέκρας

ΣΕΦΕΡΛΗΣ

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ GOOD NEWS