Ματθίλδη Μαγγίρα: “Η Πάολα είχε ξινίσει με τη μίμησή μου”

Ματθίλδη Μαγγίρα: “Η Πάολα είχε ξινίσει με τη μίμησή μου”
Ματθίλδη Μαγγίρα στο After Dark Glomex

Η Ματθίλδη Μαγγίρα μίλησε στο "After Dark" για τις μιμήσεις της, την Πάολα που είχε ενοχληθεί, την κόρη της που ζει πια μακριά. Έκανε ερωτική εξομολόγηση αλά Ρένα Βλαχοπούλου.

Στην εκπομπή “After Dark” βρέθηκε καλεσμένη η Ματθίλδη Μαγγίρα, η οποία προέβη σε πολλές αποκαλύψεις τόσο κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της στον Θέμη Γεωργαντά, όσο και στο περιβόητο “εξομολογητήριο”, όπου ο παρουσιαστής κάνει στους καλεσμένους του άβολες και αδιάκριτες ερωτήσεις.

Μία από αυτές τις ερωτήσεις ήταν και το αν υπήρξε κάποιος διάσημος που να ενοχλήθηκε κάποια στιγμή με τις μιμήσεις της, αφού η Ματθίλδη Μαγγίρα ως performer και show-woman κάνει μιμείται πολλές φορές και με μεγάλη επιτυχία γνωστές και δημοφιλείς προσωπικότητες του χώρου και όχι μόνο.

Η Ματθίλδη απάντησε πως η γνωστή λαϊκή τραγουδίστρια Πάολα “είχε ξινίσει” με τη μίμησή της και περιέγραψε το όλο περιστατικό ως εξής:

“Την είχα πετύχει σε ένα στούντιο και πήγα και της συστήθηκα με πολλή χαρά. Της λέω “Είμαι η Ματθίλδη Μαγγίρα που σε κάνω!” και μου λέει “Ναι, αλλά δεν με κάνεις καλά”. Της λέω “Κάτσε, εδώ κάνω Μάικλ Τζάκσον, κάνω Τίνα Τέρνερ. “Αυτούς τους κάνεις καλά, εμένα όχι. Έλα ένα βράδυ από το μαγαζί να σε κεράσω ένα σφηνάκι, να δεις τι κάνω”, μου είπε. Πήγα και μου είπε ότι ο καλός καλλιτέχνης δεν έχει ανάγκη να του δείξεις τίποτα”.


Αργότερα η Ματθίλδη δέχτηκε να κάνει ερωτική εξομολόγηση σαν Ρένα Βλαχοπούλου, ενώ μίλησε και για το παιδί της, που της λείπει πολύ καθώς ζει πλέον μακριά με τον πατέρα της.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα