Μέριλ Στριπ σε Μελάνια Τραμπ: ‘Σπάσε τη σιωπή σου για τον Γουάινστιν’

Μέριλ Στριπ σε Μελάνια Τραμπ: ‘Σπάσε τη σιωπή σου για τον Γουάινστιν’
Christopher Smith/Invision/AP, AP /Evan Vucci,

Η διακεκριμένη ηθοποιός μίλησε εκ νέου για το σκάνδαλο των σεξουαλικών παρενοχλήσεων και κακοποιήσεων που κλυδωνίζει το Hollywood

Σε συνέντευξή τηςτους New York Times με αφορμή τη νέα της ταινία “The Post” η Μέριλ Στριπ αναφέρθηκε εκ νέου στο σκάνδαλο των σεξουαλικών παρενοχλήσεων και κακοποιήσεων που κλυδωνίζει το Hollywood.

Σε ερώτηση δημοσιογράφους για τις επικρίσεις που έχει δεχθεί η ίδια για τη σιωπή που τήρησε αρχικά ως προς τον Χάρβεϊ Γουάινστιν, που κατηγορείται για δεκάδες παρενοχλήσεις και κακοποιήσεις γυναικών, η Στριπ απάντησε: «αντί ο κόσμος να θυμώνει με τη σιωπή μου στο δημοφιλές-πλέον-κίνημα #MeToo, θα πρέπει να στρέψει την προσοχή του στη σιωπή των Μελάνια και Ιβάνκα Τραμπ όσον αφορά το θέμα, καθώς αυτά που έχουν να πουν θα έχουν “αξία”».

H αντιπαράθεση γύρω από την υποτιθέμενη σιωπή της διάσημης ηθοποιού ξεκίνησε λίγο μετά τις πρώτες κατηγορίες εναντίον του Γουάνιστιν, με τις οποίες η Στριπ δήλωσε ότι «έμεινε άναυδη» και δεν γνώριζε για τη συμπεριφορά του παραγωγού.

Στη συνέντευξή της η Στριπ επεσήμανε ότι έμαθε για τις κατηγορίες εναντίον της από ένα επεισόδιο του αμερικανικού τηλεοπτικού προγράμματος Morning Joe, καθώς απέχει από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Επιπλέον δήλωσε ότι θα πρέπει να μιλήσουν περισσότεροι άνθρωποι που βρίσκονται σε θέση εξουσίας.

(Πηγή: Vanity Fair, φωτογραφίες: AP / Evan Vucci, Christopher Smith/Invision/AP)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα