Μπαμπάς για τρίτη φορά θα γίνει ο Σταμάτης Γονίδης

Μπαμπάς για τρίτη φορά θα γίνει ο Σταμάτης Γονίδης
Σταμάτης Γονίδης NDP

Ο Σταμάτης Γονίδης και η σύντροφος του Κατερίνα, αναμένεται να "προσθέσουν" ένα νέο μέλος στην οικογένειά τους. Η σύζυγος του καλλιτέχνη διανύει ήδη τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Μπαμπάς για τρίτη φορά πρόκειται να γίνει ο Σταμάτης Γονίδης εντός ολίγων μηνών. Η σύζυγός του, Κατερίνα Κουργιουξίδου διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της ενώ το φύλο του παιδιού τους προς το παρόν παραμένει “έκπληξη”.

Το ζευγάρι την περίοδο αυτή, βρίσκεται στη γενέτειρα του καλλιτέχνη, την Κύθνο. Μάλιστα, οι δυο τους σκοπεύουν να παραμείνουν, καθώς η ζωή εκεί είναι απλή και ήρεμη ενώ δεν υπάρχει επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού.

Σε παλαιότερη συνέντευξη του, ο Σταμάτης Γονίδης είχε ερωτηθεί για το αν θέλει δεύτερο παιδί και είχε δηλώσει πως: “Δεν είναι κάτι που μου λείπει, αλλά αν ερχόταν πολύ ευχαρίστως. Αν γίνει θα το κάνω για την Κατερίνα. Δε θέλω όμως να αποκτήσουμε παιδί με τη μέθοδο της επιστήμης, αλλά με φυσιολογικό τρόπο”.

Ο Σταμάτης Γονίδης και η Κατερίνα είναι μαζί τα τελευταία 13 χρόνια ενώ το 2015 το “επισημοποίησαν” ενώνοντας τις ζωές τους με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα