Μποφίλιου σε Καφετζόπουλο: Η μόνη θέση που δεν θα σε προδώσει ποτέ είναι όταν είσαι με τον άνθρωπο

Μποφίλιου σε Καφετζόπουλο: Η μόνη θέση που δεν θα σε προδώσει ποτέ είναι όταν είσαι με τον άνθρωπο
Η Νατάσα Μποφίλιου στην αντιπολεμική συναυλία στο Σύνταγμα INTIME NEWS

Η αφοπλιστική απάντηση της Νατάσας Μποφίλιου μετά τον σάλο που έχει προκληθεί γύρω από την απόφασή της να τραγουδήσει στην αντιπολεμική συναυλία που πραγματοποιήθηκε χθες στο Σύνταγμα.

Απάντηση στους επικριτές της, μεταξύ αυτών και στον Αντώνη Καφετζόπουλο έδωσε η Νατάσα Μποφίλιου, μετά τον σάλο που ξέσπασε γύρω από την απόφασή της να τραγουδήσει στην αντιπολεμική συναυλία που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στην πλατεία Συντάγματος ενάντια στη ρωσική εισβολή.

Η γνωστή τραγουδίστρια ξεκαθάρισε για ακόμη μια φορά τη θέση της και τόνισε πως “είμαστε εδώ για να υποστηρίξουμε αυτό που πιστεύουμε και νομίζω ότι η μόνη θέση που δεν θα σε προδώσει ποτέ είναι όταν είσαι με τον άνθρωπο. Δεν υπάρχει κάτι που με στεναχωρεί, υπάρχει μόνο ότι με χαροποιεί που είναι τόσος κόσμος εδώ να στηρίξει αυτή τη μέρα”.

Σημειώνεται ότι ανάμεσα στους επικριτές της τραγουδίστριας ήταν και ο ηθοποιός Αντώνης Καφετζόπουλος, ο οποίος μέσω του Facebook είχε γράψει με ειρωνική διάθεση: “Άκουγα ‘η καρδιά πονάει πάντα όταν ψηλώνει’ [με νεύρα ομολογώ, τόσο απο την σχεδόν απάνθρωπη επανάληψη όσο και γιατί δεν είμαι φιλος του ακατάσχετου vibrato στην τέχνη]. Τώρα όμως κατάλαβα γιατί το τραγουδούσε με τέτοιο επίμονο πάθος η Νατασα: ήταν προφητικό. Αναφερόταν στην καρδιά του #ουκρανου_ηρωα που αντιστέκεται στον νεοναζί του Κρεμλίνου. Τι; Οχι; Η Μποφίλιου τελικα θα τραγουδήσει υπέρ των λαών γενικώς; Κατά των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ-Ρωσίας, με αυτη την αχταρμά σειρά; Έλα ρε κοπελιά…”.

Άλλωστε η Νατάσα Μποφίλιου σε πρόσφατη ανάρτησή της στο Facebook, τασσόμενη ενάντια στη ρωσική εισβολή, εξήγησε τους λόγους που αποφάσισε να λάβει μέρος στη συναυλία, λέγοντας πως η ίδια τάσσεται “με την αλληλεγγύη”.

Στην επίσημη γραμμή που στοιχειοθετείται και θα με κάνει άλλη μια φορά βορά στην διαστρέβλωση των θέσεων, της αλήθειας μου και στη δημιουργία μιας προπαγάνδας που εξυπηρετεί τον μακαρθισμό φυλλάδων και προσώπων, γυρνώ την πλάτη. Πορεύομαι με τα ιδανικά μου“, είχε γράψει χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα