Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Ανήσυχοι οι θαυμαστές της – Ανέβασε 12 γυμνές (και ίδιες) φωτογραφίες

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Ανήσυχοι οι θαυμαστές της – Ανέβασε 12 γυμνές (και ίδιες) φωτογραφίες
Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς Chris Pizzello/Invision/AP IMAGES

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς έκανε τρεις αναρτήσεις την ίδια μέρα, δημοσιεύοντας συνολικά 12 γυμνές φωτογραφίες της με την ίδια πόζα. "Τι συμβαίνει;" αναρωτιούνται οι θαυμαστές της στο Instagram.

Ανησυχία και προβληματισμό προκαλούν οι πρόσφατες αναρτήσεις της Μπρίτνεϊ Σπίαρς στους θαυμαστές της, καθώς δημοσίευσε 12 γυμνές φωτογραφίες της.

Συγκεκριμένα, η διάσημη τραγουδίστρια έκανε τρεις αναρτήσεις την ίδια μέρα, στις οποίες ποζάρει ολόγυμνη, κρατώντας το στήθος της με τα χέρια της και καλύπτοντας με emoji καρδούλες άλλα απόκρυφα σημεία του σώματός της.

Η καθεμία από αυτές τις αναρτήσεις περιλαμβάνει μια σειρά από ολόιδιες φωτογραφίες, στις οποίες αλλάζει απλώς το φίλτρο του Instagram. Μάλιστα, και οι τρεις αναρτήσεις μοιάζουν μεταξύ τους, αφού έχουν παρόμοιες πόζες.

Πολλοί από τους followers της έσπευσαν να σχολιάσουν όσα δημοσίευσε η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, διερωτώμενοι “τι συμβαίνει;” και γιατί επέλεξε να ανεβάσει τις ίδιες φωτογραφίες. “Δεν το χρειάζεσαι αυτό”, έγραψαν αρκετοί από αυτούς.

Μεγάλη μερίδα θαυμαστών της, σχολίασαν πως “κάτι δεν πάει καλά” και ότι “αυτό δεν είναι φυσιολογικό”, εκφράζοντας τις ανησυχίες τους για την ψυχική υγεία της ποπ σταρ και την ανάγκη της να ποζάρει συνεχώς γυμνή στα καρέ της.

Υπενθυμίζεται πως η διάσημη τραγουδίστρια αποκάλυψε πρόσφατα ότι είναι έγκυος και περιμένει το τρίτο της παιδί.

Οι φωτογραφίες της Μπρίτνεϊ Σπίαρς στο Instagram

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα