Μπριζίτ Μπαρντό: Καταγγέλει τον Ζουμά για την κακοποίηση της γάτας του

Μπριζίτ Μπαρντό: Καταγγέλει τον Ζουμά για την κακοποίηση της γάτας του
Μπριζίτ Μπαρντό AP

Κατά του Γάλλου ποδοσφαριστή, Κουρτ Ζούμα, στρέφεται η Μπριζίτ Μπαρντό μετά τη δημοσίευση ενός βίντεο, στο οποίο ο ίδιος φαίνεται να κακοποιεί την γάτα του.

Η γνωστή Γαλλίδα ηθοποιός, Μπριζίτ Μπαρντό, στράφηκε κατά του Γάλλου ποδοσφαριστή Κουρτ Ζούμα, μετά το βίντεο που δημοσιεύθηκε, στο οποίο ο ίδιος φαίνεται να κακοποιεί την γάτα του.

Η ηθοποιός αναφέρει ότι ο Κουρτ Ζούμα πρέπει να αποσυρθεί από τη γαλλική εθνική ομάδα, ενώ επικοινώνησε με τους εισαγγελείς της χώρας απαιτώντας να λάβουν μέτρα εναντίον του ποδοσφαιριστή.

Η Μπαρντό, η οποία είναι αφοσιωμένη ακτιβίστρια για τα δικαιώματα των ζώων, είπε ότι ένιωσε “σκανδαλισμένη” όταν είδε βίντεο με την συμπεριφορά του Ζούμα, καθώς η κακομεταχείριση του ζώου έγινε πρωτοσέλιδο στο Ηνωμένο Βασίλειο και τη Γαλλία .

Το φιλανθρωπικό ίδρυμά της, το Ίδρυμα Brigitte Bardot, με έδρα το Παρίσι, υπέβαλε νομική καταγγελία μέσω Γάλλων δικηγόρων σε δικαστήριο του Παρισιού, όπου ο Ζούμα θα μπορούσε να αντιμετωπίσει έως και τέσσερα χρόνια φυλάκιση, σύμφωνα με την dailymail.

Η Μπαρντό μάλιστα δήλωσε: “Οι εικόνες με σκανδάλισαν βαθιά, αυτός ο τύπος που επιτίθεται σε μια μικρή γάτα, κλωτσάει το ζώο σαν μπάλα, όλα αυτά είναι σοκαριστικά και δείγμα απόλυτης ανανδρία.

Το Ίδρυμα μου υποβάλλει καταγγελία εναντίον του και κάλεσε τους ηγέτες της γαλλικής ομάδας να μην επιλέγουν πλέον αυτόν τον παίκτη που με την ανόητη συμπεριφορά του αμαυρώνει τη φανέλα του”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα