Ντουέιν Τζόνσον: Θετικός στον κορονοϊό ο “Rock”

Ντουέιν Τζόνσον: Θετικός στον κορονοϊό ο “Rock”
Ο Ντουέιν Τζόνσον AP Photo/Frank Franklin II

Μέσω ενός βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram ο διάσημος ηθοποιός μίλησε για την εμπειρία του με τον κορονοϊό. Ταυτόχρονα έδωσε συμβουλές σε όλους τους φαν του.

Καλημέρα, όπου κι αν βρίσκεται θα ήθελα να σας μιλήσω γι’ αυτό που περνάω εγώ και η οικογένειά μου τις τελευταίες 2μιση εβδομάδες. Η σύζυγός μου Λόρεν, οι δύο κόρες μου και εγώ βρεθήκαμε θετικοί στον κορονοϊό“, είναι τα πρώτα λόγια που λέει ο Ντουέιν Τζόνσον σε βίντεο που δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram, μέσω του οποίου ανακοινώνει στους φαν του πως τον “χτύπησε” και αυτόν ο ιός.

Μπορώ να σας πω ότι ήταν ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα που έχουμε περάσει ως οικογένεια. Θα μπορούσα να σας πω ότι ήταν ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα που υπομείναμε ως οικογένεια αλλά και εγώ προσωπικά. Κι έχω περάσει πολλές δυσκολίες στην ζωή μου στο παρελθόν. Το να βρίσκεσαι όμως θετικός στον κορονοϊό είναι κάτι πολύ διαφορετικό από το να ξεπερνάς μερικούς δυσάρεστους τραυματισμούς ή να σπας μέρη του σώματός σου, κάτι που μου έχει συμβεί μερικές φορές”, ανέφερε ο πρώην παλαιστής και διάσημος ηθοποιός, σημειώνοντας πως πλέον έχουν αναρρώσει.

Παράλληλα, ο ηθοποιός χαρακτήρισε τα θετικά τεστ “σαν μία γροθιά στο στομάχι”.

Μακάρι να είχα βρεθεί μόνο εγώ θετικός στον κορονοϊό, αλλά κόλλησε όλη η οικογένειά μου κι αυτό πραγματικά ήταν σαν μια γροθιά στο στομάχι. Ωστόσο με χαρά θέλω να σας πω πως είμαστε όλοι καλά τώρα. Έχουμε φτάσει στο άλλο άκρο, είμαστε στην άλλη πλευρά. Δεν μπορούμε να κολλήσουμε πλέον άλλους και δόξα το Θεό είμαστε υγιείς. Μερικοί από τους καλύτερους μας φίλους έχασαν τους γονείς τους, τα αγαπημένα τους πρόσωπα, από αυτόν τον ιό που είναι απίστευτα ανελέητος και ύπουλος. Τα μωρά μας, η Τζάζι και η Τια είχαν λίγο πονόλαιμο τις πρώτες δύο ημέρες, αλλά εκτός από αυτό ανάρρωσαν και όπως είναι λογικά είναι πλέον δύο χαρούμενα παιδιά που τρέχουν και παίζουν”, είπε.

Να έχετε πειθαρχία, τονώστε το ανοσοποιητικό σας, ακολουθείτε υγιεινό τρόπο ζωής, φορέστε μάσκα, προστατεύστε την οικογένειά σας, να είστε συντηρητικοί στα καλέσματα φίλων στο σπίτι σας, να είστε θετικοί και να φροντίζετε τους συνανθρώπους σας. Μείνετε υγιείς φίλοι μου“, ήταν οι συμβουλές του 48χρονου Ντουέιν Τζόνσον.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα