Ο Ματ Ντέιμον δεν θα ξαναχρησιμοποιήσει ομοφοβικούς όρους, χάρη στη 12χρονη κόρη του

Ο Ματ Ντέιμον δεν θα ξαναχρησιμοποιήσει ομοφοβικούς όρους, χάρη στη 12χρονη κόρη του
O Mατ Ντέιμον, στην πρεμιέρα του Stillwater, στη Νέα Υόρκη, στις 26/7 του 2021. @2021 Evan Agostini/Invision/AP

Σε συνέντευξη που έδωσε ο Ματ Ντέιμον, στους Sunday Times για την προώθηση της νέας του ταινίας αποκάλυψε πώς και γιατί σταμάτησε να χρησιμοποιεί ομοφοβικούς όρους.

Ο Ματ Ντέιμον βρίσκεται σε περίοδο προώθησης της νέας του κινηματογραφικής ταινίας, Stillwater. Ως εκ τούτου, δίνει συνεντεύξεις, στις οποίες δεν τον ρωτούν μόνο για τη δουλειά του. Σε εκείνη που δημοσιεύτηκε στους Sunday Times αποκάλυψε το λόγο που σταμάτησε να χρησιμοποιεί ομοφοβικούς όρους, κάτι που όπως είπε έκανε περισσότερο από συνήθεια και όχι γιατί ήθελε να προσβάλει κάποιον -με ατάκες που τον συνόδευαν για δεκαετίες της ζωής του, χωρίς να έχει δώσει πραγματικά, χρόνο να κατανοήσει το πραγματικό περιεχόμενο τους.

“Πριν μήνες είχα αστειευτεί, ενώ ήμουν με την (12χρονη) κόρη μου, Tζία. Είχα πει μια λέξη με την οποία αναφέρονταν παλιά στους ομοφυλόφιλους (faggot). Έγινε έξαλλη. Της εξήγησα πως είχα χρησιμοποιήσει αυτόν τον όρο στην ταινία Stuck on you. Δεν κατάλαβε τίποτα. Σηκώθηκε και έφυγε από το τραπέζι. Πήγε στο δωμάτιο της και μου έγραψε μια πολύ όμορφη, μεγάλη διατριβή για το πόσο επικίνδυνη ήταν η λέξη που είχα χρησιμοποιήσει. Την ενημέρωσα πως δεν θα την ξαναπώ ποτέ”.

Παραδέχθηκε πως η κόρη του είχε δίκιο και αναγνώρισε ότι “πλέον τα όσα λέω εμφανίζονται στα media πολύ πιο συχνά από ό,τι στην αρχή της καριέρας μου, στα μέσα της δεκαετίας του ’90. Πριν 20 χρόνια, ο δημοσιογράφος άκουγε περισσότερο τη μουσική και όχι τους στίχους (τα λόγια μου) στις συνεντεύξεις. Τώρα οι στίχοι αναλύονται, βγαίνουν από το πλαίσιο που έχουν τοποθετηθεί αρχικά και έτσι δημιουργούνται οι καλύτεροι δυνατοί τίτλοι. Παλαιότερα δεν είχε σημασία τι έλεγα, γιατί δεν γινόμουν είδηση. Η αλλαγή που παρατηρείται τώρα, ίσως να είναι για καλό. Οπότε θα βγάλω περισσότερο το γ… σκασμό”.

Δείτε το trailer του Stillwater

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version