Ο Μάθιου ΜακΚόναχι θέλει να κυβερνήσει το Τέξας

Ο Μάθιου ΜακΚόναχι θέλει να κυβερνήσει το Τέξας
Μάθιου ΜακΚόναχι AP

Ο πολυβραβευμένος ηθοποιός, Μάθιου ΜακΚόναχι, δήλωσε πως "σκέφτεται σοβαρά" να βάλει υποψηφιότητα για κυβερνήτης της πολιτείας των ΗΠΑ, Τέξας.

Ο Μάθιου ΜακΚόναχι, σε μία συνέντευξή του στο podcast της MKO Crime Stoppers of Houston με τίτλο The Balanced Voice, δήλωσε ότι “σκέφτεται σοβαρά” να θέσει υποψηφιότητα ως κυβερνήτης του Τέξας.

Ο διάσημος ηθοποιός εξήγησε στην παρουσιάστρια του podcast, Ράνια Μανκάριους, ότι η υποψηφιότητα για κυβερνήτης της πολιτείας, είναι μια “σοβαρή σκέψη” του.

“Ποιος είναι ο ηγετικός μου ρόλος; Επειδή νομίζω ότι έχω κάποια πράγματα να μοιραστώ και να διδάξω, ποιος είναι ο ρόλος μου; Σε ποια κατηγορία υπάγομαι στο επόμενο κεφάλαιο της ζωής μου;” Είπε ο ΜακΚόναχι στο podcast.

Ο Μάθιου ΜακΚόναχι, όπως αναφέρει ο Guardian, ανακοίνωσε αυτή την “σοβαρή σκέψη” του, ένα χρόνο πριν τις εκλογές. Αν τελικά ο ηθοποιός προχωρήσει το σχέδιό του, θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Ρεπουμπλικανό, νυν κυβερνήτη, Γκρεγκ Άμποτ.

Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που ο πολυβραβευμένος ηθοποιός εκφράζει δημόσια τη επιθυμία του να ασχοληθεί με την πολιτική. Τον Νοέμβριο του 2020 ο ΜακΚόναχι, είχε ερωτηθεί ξανά σχετικά με τις πιθανότητες να βάλει υποψηφιότητα από τον ραδιοφωνικό παραγωγό Χιου Χιούιτ.

Αυτό εξαρτάται περισσότερο από τον κόσμο παρά από εμένα”, είχε απαντήσει τον Νοέμβριο ο ηθοποιός.

Ο Μάθιου ΜακΚόναχι είναι αμερικανός ηθοποιός, παραγωγός και σκηνοθέτης. Το 2013 υποδύθηκε τον Ρον Γούντρουφ, στην ταινία Dallas Buyers Club. Η ταινία αυτή τού χάρισε το Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου και την Χρυσή Σφαίρα Καλύτερου Ηθοποιού.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα