Ο Ορλάντο Μπλουμ στο πλευρό των προσφύγων στα σύνορα Ελλάδας - ΠΓΔΜ

Ο Ορλάντο Μπλουμ στο πλευρό των προσφύγων στα σύνορα Ελλάδας - ΠΓΔΜ

Ο διάσημος ηθοποιός και Πρεσβευτής Καλής Θέλησης της UNICEF βρέθηκε κοντά στους πρόσφυγες, στα σύνορα της χώρας μας με την ΠΓΔΜ (Pics+Vid)

Ο Βρετανός ηθοποιός Ορλάντο Μπλουμ, πρωταγωνιστής μεγάλων κινηματογραφικών επιτυχιών και Πρεσβευτής Καλής Θέλησης της UNICEF, επισκέφθηκε ένα κέντρο υποδοχής προσφύγων στη Γευγελή, στα σύνορα της ΠΓΔΜ με την Ελλάδα.

Ο Ορλάντο Μπλουμ, που φόραγε τζιν παντελόνι και ένα μπλουζάκι με το λογότυπο της UNICEF, συνομίλησε με πολλά παιδιά, κυρίως από τη Συρία, έπαιξε μαζί τους και έβγαλε φωτογραφίες με το κινητό του τηλέφωνο, σύμφωνα με έναν φωτοειδησεογράφο του Γαλλικού Πρακτορείου που βρίσκεται στο σημείο.

Ο διάσημος ηθοποιός επιβιβάστηκε σε ένα τρένο που μεταφέρει καθημερινά μετανάστες προς το βόρειο τμήμα της ΠΓΔΜ, στα σύνορα με τη Σερβία, απ’ όπου συνεχίζουν το ταξίδι τους προς τη δυτική Ευρώπη.

Ο Ορλάντο Μπλουμ στο πλευρό των προσφύγων στα σύνορα Ελλάδας - ΠΓΔΜ

Ο 38χρονος ηθοποιός, που έχει πρωταγωνιστήσει σε ταινίες όπως οι Πειρατές της Καραϊβικής ή το Hobbit, είναι Πρεσβευτής Καλής Θέλησης του Ταμείου του ΟΗΕ για τα παιδιά από τα τέλη του 2009 και το 2014 είχε επισκεφθεί την Ιορδανία για να συναντήσει Σύρους πρόσφυγες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Μεταναστευτικό, Συρία
SHARE:

24Media Network