Ο πρώτος σύζυγος της Μπρίτνεϊ Σπίαρς αποκαλύπτει πώς τελείωσε ο γάμος μέσα σε 55 ώρες

Ο πρώτος σύζυγος της Μπρίτνεϊ Σπίαρς αποκαλύπτει πώς τελείωσε ο γάμος μέσα σε 55 ώρες
Όπως αποκαλύπτει ο παιδικός έρωτας της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, Τζέισον Αλεξάντερ η 'πριγκίπισσα της ποπ' ένιωθε πάντα παγιδευμένη και ότι οι δικοί της την εκμεταλλεύονται. @2021 AP Photo/David Duprey

Ο Τζέισον Αλεξάντερ ήταν ο παιδικός έρωτας της Μπρίτνεϊ Σπίαρς. Παντρεύτηκαν το 2004. Χώρισαν 55 ώρες αργότερα. Σήμερα αποκαλύπτει πώς ακυρώθηκε ο γάμος αυτός "και ήταν προειδοποιητικό καμπανάκι για όσα ακολούθησαν".

Το Γενάρη του 2004 η Μπρίτνεϊ Σπίαρς βρισκόταν στο Λας Βέγκας. Προφανώς για δουλειά. Παρεμπιπτόντως, παντρεύτηκε τον έρωτα της, από τα σχολικά της χρόνια, ονόματι Τζέισον Αλεξάντερ. Πενήντα πέντε ώρες αργότερα, ο γάμος αυτός ακυρώθηκε. Τέσσερα χρόνια αργότερα, η τότε ‘πριγκίπισσα της ποπ’ προέβη σε σειρά συμπεριφορών και ενεργειών που έκαναν ξεκάθαρο ότι είχε πολλά και έντονα θέματα ψυχικής υγείας. Τότε τέθηκε και υπό καθεστώς κηδεμονίας, από την οποία προσπαθεί να ‘βγει’ τώρα.

H τελευταία εξέλιξη επ’ αυτού του θέματος είναι πως ο νέος της δικηγόρος -πρώην εισαγγελέα Μάθιου Ρόσενγκαρντ- κατέθεσε νέα αίτηση ‘απαλλαγής’ της Σπίαρς από τον πατέρα της, Τζέιμι που έχει την κηδεμονία της τα 13 τελευταία χρόνια. Σε αυτήν υπάρχει η κατάθεση της Τζόντι Μοντγκόμερι που συνεργαζόταν με τον Τζέιμι Σπίαρς στα της κηδεμονίας και της ιατρικής ομάδας που παρακολουθεί την celebrity, σύμφωνα με την οποία “η απομάκρυνση του πατέρα της είναι ζωτικής σημασίας, για τη ψυχική υγεία της τραγουδίστριας”. Στο ίδιο έγγραφο ο Ρόσενγκαρντ ζητά την αντικατάσταση του Τζέιμι Σπίαρς από τον Τζέισον Ρούμπιν, Certified Public Accountant -δηλαδή εξειδικευμένο σε προσφορά οικονομικών υπηρεσιών. Η ακρόαση για την αίτηση αυτή θα γίνει στις 13/12.

Πίσω στο γάμο των 55 ωρών, ο γαμπρός μίλησε στην Daily Mail και τόνισε πως “η Μπρίτνεϊ δεν ήθελε να χωρίσουμε. Μας ανάγκασαν. Αυτό που μας έκαναν έπρεπε να λειτουργήσει ως προειδοποιητικό καμπανάκι, για όσα ακολούθησαν. Άνθρωποι της προσωπικής της ασφάλειας έτρεξαν να μας βρουν. Μαζί τους ήταν η μητέρα της και άλλα μέλη της οικογενείας της. Μας υποχρέωσαν να υπογράψουμε την ακύρωση. Μας είπαν ψέματα. Πάντα ήλεγχαν την Μπρίτνεϊ και τα λεφτά της. Από μικρή ζει έναν εφιάλτη που είναι πολύ χειρότερος από ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς και για πολλά περισσότερα χρόνια, από αυτά που αντιλαμβάνεται ο κόσμος”.

Ο Αλεξάντερ μεγάλωσε μαζί με την 39χρονη -έμεναν στην ίδια γειτονιά. “Η μητέρα της, ο πατέρας της και οι δικηγόροι της με εξαπάτησαν, προκειμένου να υπογράψω την ακύρωση” λέει σήμερα, “μου είπαν πως ο γάμος μας θα έκανε κακό στην καριέρα της Μπρίτνεϊ. Την αγαπούσαν και ήμουν ένα αφελές παιδί που είχε μάθει να εμπιστεύεται και να σέβεται τους μεγαλύτερους. Έτσι είχε μεγαλώσει κι εκείνη. Μας είπαν πως αν νιώθουμε την ίδια αγάπη έξι μήνες αργότερα, θα μας άφηναν να κάνουμε έναν μεγάλο γάμο. Για τις 30 επόμενες ημέρες, διάστημα που χρειάστηκε να μεσολαβήσει έως την τυπική ακύρωση του γάμου, ήταν συνέχεια κοντά μου. Μετά δεν απαντούσαν καν στις τηλεφωνικές μου κλήσεις, ενώ άλλαξαν τον αριθμό τηλεφώνου της Μπρίτνεϊ, ώστε να μην μπορώ να επικοινωνήσω μαζί της. Πάντα υπήρχαν σκοτεινές δυνάμεις στη ζωή της”. Εκείνη την περίοδο η Σπίαρς δούλευε για το άλμπουμ που κυκλοφόρησε μετίτλο ‘In the zone’.

“Ένιωθε παγιδευμένη και ότι οι δικοί της την εκμεταλλεύονται”

“Το πρωί του γάμου μας, μου ζήτησε να την ακολουθήσω στην περιοδεία που θα έκανε. Της είπα ότι δεν μπορούσα -ήμουν φοιτητής, με πλήρη αθλητική υποτροφία και είχα υποχρεώσεις. Μετά μου ζήτησε να παντρευτούμε. Νιώσαμε πως έτσι θα μπορούσαμε να είμαστε για πάντα μαζί. Ένιωθε παγιδευμένη, πως όλοι την εκμεταλλεύονταν για να ζουν από αυτή. Σκεφτήκαμε ότι αν παντρευόμασταν, θα μας άφηναν να βλέπουμε ο ένας τον άλλον”. Χωρίς να γίνουν αντιληπτοί, κατάφεραν να το σκάσουν από το ξενοδοχείο και να πάνε στο δημαρχείο.

“Παρ’ ότι ήταν 5 το πρωί, υπήρχε ουρά με ζευγάρια που ήθελαν να παντρευτούν. Κάποιοι αναγνώρισαν την Μπρίτνεϊ και άρχιζαν να μας βγάζουν φωτογραφίες. Μετά πήγαμε στο παρεκκλήσι και ο οδηγός της λιμουζίνας ήταν αυτός που συνόδευσε την Μπρίτνεϊ. Δεν είχε πάνω της χρήματα -γιατί οι γονείς της δεν της έδιναν πρόσβαση σε αυτά. Εγώ πλήρωσα για το γάμο, τις φωτογραφίες και το βίντεο”. Λίγες ώρες μετά “δικηγόροι, υπεύθυνοι Τύπου και του μάνατζμεντ της Μπρίτνεϊ ήλθαν στο δωμάτιο μας και μας χώρισαν. Την έβαλαν σε ένα δωμάτιο και εμένα με κρατούσαν σε ένα άλλο, σαν να μας ανέκρινε η αστυνομία. Όταν ξανασυναντηθήκαμε, ήταν ένας διαφορετικός άνθρωπος. Σαν να την είχαν υπνωτίσει. Και τότε μας εμφάνισαν τα έγγραφα για την ακύρωση”.

Τόνισε ότι αυτή ήταν η πρώτη επανάσταση που είχε κάνει η Σπίαρς εναντίον του καθεστώτος αιχμαλωσίας στο οποίο ζούσε. Έκτοτε οι δικοί της έγιναν ακόμα πιο πιεστικοί “και την έβαλαν σε μια χρυσή φυλακή”. Ο Αλεξάντερ ευχήθηκε να κερδίσει σύντομα η 39χρονη την ελευθερία της και να ζήσει τη ζωή της, όπως επιθυμεί. “Το μόνο που ήθελα ποτέ είναι να είναι ευτυχισμένη”.

Για την ιστορία, ο Αλεξάντερ ήταν μεταξύ αυτών που εισέβαλαν στο Καπιτώλιο. Στο παρελθόν είχε συλληφθεί και υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα