Ορέστης Χαλκιάς: “Όταν σκότωσαν τον Γρηγορόπουλο γίναμε αγρίμια – Ήταν ένας από εμάς”

Ορέστης Χαλκιάς: “Όταν σκότωσαν τον Γρηγορόπουλο γίναμε αγρίμια – Ήταν ένας από εμάς”
Ορέστης Χαλκιάς Glomex

Ο νεαρός ηθοποιός που αγαπήθηκε ως "Αντώνης" στη σειρά "Maestro" μίλησε για τον ρόλο του, τις σκέψεις του όταν έμαθε πως θα υποδυθεί ένα γκέι αγόρι και για τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Καλεσμένος στην εκπομπή “Στούντιο 4” της ΕΡΤ βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (21/12) ο Ορέστης Χαλκιάς, ο οποίος πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά “Maestro” του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, υποδυόμενος τον Αντώνη.

Μιλώντας για τον ρόλο του στην σειρά, ο νεαρός ηθοποιός αποκάλυψε πώς προέκυψε η συμμετοχή του. “Ο ρόλος στο Maestro προέκυψε χάρη στον Αντίνοο Αλμπάνη. Δουλεύαμε μαζί στον “Ήλιο” και μια μέρα μου ψιθύρισε “σου έχω δουλειά, σε παρακαλώ μην με εκθέσεις”. Πέρασε ο καιρός και το ξέχασα. Έσκασε μετά ένα τηλέφωνο για casting και μετά ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μου έκανε like στο Instagram. Ο Χριστόφορος άλλαξε τον ρόλο μου με εκείνο του Γιώργου Μπένου. Νομίζω επειδή με είδε πιο γλυκό για τον ρόλο του “Σπύρου”. Μας έσωσε η χημεία μας”, δήλωσε.

“Όταν πληροφορηθήκαμε ότι θα κάνουμε το γκέι ζευγάρι, νιώσαμε ότι οφείλουμε να εκπροσωπήσουμε την κοινότητα όσο πιο καλά γίνεται. Η απεικόνιση των ΛΟΑΤΚΙ ήταν… καρικατουρέ, είχαμε το καθήκον να δείξουμε ότι είναι απλά άνθρωποι, ανέφερε.

Ο Ορέστης Χαλκιάς για τη δολοφονία Γρηγορόπουλου

Ο Ορέστης Χαλκιάς μίλησε για και τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου, αναφέροντας: “Κινδύνεψα και να μπλέξω, αλλά πάντα με κρατούσε σε μια γραμμή το θέατρο. Δεν έμπλεξα παραβατικά για να κάνω εγκλήματα, αλλά ήμουν στη γενιά του Γρηγορόπουλου. Δηλαδή όταν το πάθαμε αυτό, γίναμε αγρίμια. Βγήκαμε στους δρόμους και ήμασταν ανεξέλεγκτοι. Και το εννοούσαμε και αυτό είναι το πιο επικίνδυνο”.

“Δεν ήθελα να κάνω κακό στον εαυτό μου αλλά να κάνω κακό σε οτιδήποτε γιατί έκαναν κακό στον “εαυτό” μου. Ο Γρηγορόπουλος ήταν ένας από εμάς. Ήμουν λίγο επαναστατικός, πήγαινα σε πορείες και αγωνιζόμουν. οπότε κινδύνευα. Μπορεί να σε συλλάβουν… έτσι. Έχω φίλο που του φόρτωσαν μολότοφ και τον έβαλαν στη φυλακή. χωρίς να έχει καμία σχέση”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα