Παναγιώτα Βλαντή: “Όταν γνωριστήκαμε με τον άντρα μου, με θεώρησε ξενέρωτη”

Παναγιώτα Βλαντή: “Όταν γνωριστήκαμε με τον άντρα μου, με θεώρησε ξενέρωτη”
Η Παναγιώτα Βλαντή glomex - open tv

Η Παναγιώτα Βλαντή μίλησε για τη γνωριμία με τον σύζυγό της, για την ιδέα της δημιουργίας οικογένειας, αλλά και για το κίνημα #MeToo στην Ελλάδα.

Καλεσμένη στην εκπομπή “After Dark” βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής η Παναγιώτα Βλαντή, η οποία μίλησε για την γνωριμία και τον κεραυνοβόλο έρωτα με τον σύζυγό της, αλλά και για το κίνημα #MeToo στην Ελλάδα.

«Αν δεν ήταν ο Γιάννης, δεν θα παντρευόμουν» είπε η γνωστή ηθοποιός, αναφερόμενη στον σύζυγό της, Γιάννη Βλάχο. «Είναι ο υπέροχος κύριος Γιάννης. Είναι ο Γιάννης της καρδιάς μας. Γνωριστήκαμε μέσα από μία φίλη μας, μας γνώρισε σε μία παράσταση και μετά πήγαμε να πιούμε μία μπύρα και επειδή την πήρα χωρίς αλκοόλ με θεώρησε ξενέρωτη. Όταν τον είδα, έγινε κάτι αντάρα. Φοβήθηκα πολύ… Είχα αποφασίσει ότι θα είμαι εντελώς μόνη. Ήμουν καλά, είχα ηρεμήσει. Η φίλη μας επέμενε και εκείνος παρότι τον είχα απογοητεύσει που δεν ήθελα να βγω. Όταν μιλάω για τον Γιάννη συγκινούμαι. Μου ξύπνησε το πάθος που κοιμότανε. Θα ήθελα να μεγαλώσει η οικογένειά μας με όποιον τρόπο».

Σχετικά με το κίνημα #MeToo και τη δική της εμπειρία, η Παναγιώτα Βλαντή δήλωσε:

«Είναι η ίδια ιστορία με την Τζένη Μπότση και την Αγγελική Λάμπρη. Δείλιασα πάρα πολύ για άλλη μία φορά ένιωσα ντροπή για το πώς θα με δει ο άλλος. Δεν μου ήταν εύκολο να βγει να μιλήσει κανείς. Ακούσαμε και το δεν θα μας το υποβάλλει κανένας, αισθάνθηκα πολύ άσχημα, είχα αποφασίσει πως δεν θα μιλήσω και να μην βγάζει ο κόσμος εύκολα συμπεράσματα. Με βασάνισε και με βασανίζει ακόμα αλλά είμαι ανάλαφρη τώρα».

Στη συνέχεια, η Παναγιώτα Βλαντή μπήκε στο “εξομολογητήριο”, κάνοντας κάποιες πικάντικες αποκαλύψεις. Καριέρα, χρήματα ή οικογένεια; Τι προσέχει πρώτα σε έναν άνδρα; Τι θα έκανε αν ήταν άνδρας για ένα 24ωρο; Ποιος φιλάει καλύτερα, σύμφωνα με την ίδια;

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα