Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Το μυστικό πίσω απ’ τη φωτογραφία που μοιάζει με εξώφυλλο των “Smiths”

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Το μυστικό πίσω απ’ τη φωτογραφία που μοιάζει με εξώφυλλο των “Smiths”
Η Πριγκίπισσα Νταϊάνα Jim Bourdier / Associated Press

Ο αδερφός της Πριγκίπισσας Νταϊάνα, ο Τσαρλς Σπένσερ, "έδωσε" το παρασκήνιο για την εμβληματική φωτογραφία τους, στην οποία ποζάρουν με το περιφρονητικό ύφος του Morrissey.

Εμβληματικές θεωρούνται οι περισσότερες από τις φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει η Πριγκίπισσα Νταϊάνα, μία από τις πιο αγαπημένες διαχρονικά προσωπικότητες.

Σε μία από αυτές, η “Λαίδη Ντι” ποζάρει μαζί με τον μικρότερο αδερφό της, Τσαρλς Σπένσερ, ενώ περπατούν στον δρόμο.

Η φωτογραφία είναι ασπρόμαυρη και χρονολογείται στα τέλη της δεκαετίας του ’80, ενώ έχει μείνει στην ιστορία επειδή θυμίζει εξώφυλλο μουσικού άλμπουμ και, συγκεκριμένα, του βρετανικού συγκροτήματος “The Smiths”. Το ύφος των δύο αδελφών είναι ιδιαίτερα περιφρονητικό και φέρνει στο μυαλό εκείνο του Morrissey, του frontman της διάσημης μπάντας.

Αυτό σχολίασε και ένας χρήστης του twitter που ανήρτησε την εν λόγω φωτογραφία, μέχρι που ο Τσαρλς Σπένσερ μοιράστηκε το καρέ στον δικό του λογαριασμό και “έδωσε” το σχετικό παρασκήνιο.

“Ευχαριστώ, που μου το προωθήσατε αυτό. Ήταν τέλη της δεκαετίας του ’80, ήμουν 16 ετών και η αδερφή μου είχε έρθει να με πάρει από το Κολλέγιο Ίτον για να πάμε για μεσημεριανό φαγητό. Το Mini Metro της ακολουθούσαν 12 αυτοκίνητα και μία μοτοσικλέτα με δημοσιογράφους. Αυτό ήταν αρκετό για να κάνει κάθε έφηβο να μοιάζει τόσο περιφρονητικός όσο και ο Morrissey, για να είμαι ειλικρινής”, έγραψε χαρακτηριστικό ο αδερφός της Πριγκίπισσας Νταϊάνας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα