Ράμερ Γουίλις: Η κόρη της Ντέμι Μουρ ποζάρει με μαγιό στα ελληνικά νησιά

Ράμερ Γουίλις: Η κόρη της Ντέμι Μουρ ποζάρει με μαγιό στα ελληνικά νησιά
Η Ράμερ Γουίλις στην Ελλάδα Instagram / @rumerwillis

Η Ντέμι Μουρ και η κόρη της βρίσκονται στην Ελλάδα εδώ και μία βδομάδα, ενώ απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα των νησιών του Αιγαίου. Το φωτογραφικό άλμπουμ της Ράμερ Γουίλις.

Στην Ελλάδα βρίσκονται αυτές τις μέρες η διάσημη ηθοποιός Ντέμι Μουρ και μία εκ των κόρων της, η Ράμερ Γουίλις, την οποία έχει αποκτήσει με τον επίσης ηθοποιό Μπρους Γουίλις.

Οι δυο τους ήρθαν για διακοπές στη χώρα μας, ξεκινώντας από την Αθήνα, όπου εθεάθησαν προ ημερών να κάνουν ψώνια στο Κολωνάκι και να επισκέπτονται ατελιέ Ελλήνων σχεδιαστών μόδας.

Έπειτα, μητέρα και κόρη ταξίδεψαν στην Κρήτη, καθώς η Αμερικανίδα ηθοποιός ήταν νονά στο τρίτο παιδί του επιχειρηματικού ζεύγους Ανδρέα και Αθανασίας Στέγγου, στον Ξερόκαμπο Σητείας στο ξωκλήσι Αγίου Νικολάου.

Η Ντέμι Μουρ και η Ράμερ Γουίλις συνεχίζουν το ταξίδι τους στην Ελλάδα, καθώς γυρίζουν με σκάφος τα ελληνικά νησιά και απολαμβάνουν τον ήλιο, τη θάλασσα και το φαγητό του Αιγαίου.

Η Ράμερ, φυσικά, φωτογραφίζεται σε κάθε ευκαιρία με τα μαγιό της και κάνει πολλές αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έχοντας ως φόντο το απέραντο γαλάζιο.

Το φωτογραφικό της άλμπουμ από την Ελλάδα:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα