Ρώμας για “Καφέ της Χαράς”: Προκαλώ όσους λένε ότι δεν είχα έμπνευση

Ρώμας για “Καφέ της Χαράς”: Προκαλώ όσους λένε ότι δεν είχα έμπνευση
Ο Χάρης Ρώμας μιλά για το "Καφέ της Χαράς" Glomex

Για την επιτυχία του "Καφέ της Χαράς" μίλησε ο Χάρης Ρώμας. Απάντησε στους επικριτές του και σε όσους λένε πως έκανε το σίκουελ επειδή είχε έλλειψη δημιουργικότητας.

Το remake του “Καφέ της Χαράς” στον ΑΝΤ1 γνώρισε μεγάλη επιτυχία και σημείωσε υψηλά νούμερα τηλεθέασης ήδη στα πρώτα δύο επεισόδιά του, με το τηλεοπτικό κοινό να έχει αγκαλιάσει τη σειρά και να απολαμβάνει την επιστροφή της.

Για την επιτυχία αυτή, το άγχος, αλλά και τους επικριτές της σειράς, μίλησε ο σεναριογράφος και ηθοποιός Χάρης Ρώμας.

“Στην αρχή δεν είχα καθόλου άγχος. Ένιωθα μία πλήρη σιγουριά για το αποτέλεσμα, γιατί μου άρεσε πολύ αυτό που κάνουμε. Ήξερα ότι ξέρουμε τι κάνουμε, ότι είναι πολύ συμπαγές, ότι είναι πολύ καλά οργανωμένο στο μυαλό μας και ότι το επιτελείο είναι καλό. Είναι ωραίο πράγμα η επιτυχία και μακάρι να κρατήσει”, δήλωσε.

Ο Χάρης Ρώμας, ωστόσο, απάντησε σε όσους αποδίδουν το remake του “Καφέ της Χαράς” σε έλλειψη έμπνευσης και δημιουργικότητας, προκαλώντας τους να το κάνουν και οι ίδιοι αν μπορούν:

“Προκαλώ όσους λένε ότι έκανα το “Καφέ της Χαράς” επειδή δεν είχα έμπνευση, να δοκιμάσουν να κάνουν ένα σίκουελ. Θέλει μεγάλη δημιουργικότητα και μεγάλη έμπνευση, για να μπορέσεις να κάνεις ένα φρέσκο προϊόν πάνω σε ένα παλιό. Και όποιος λέει ότι δεν τα πιστεύει αυτά, καλά θα κάνει να μην το κάνει, γιατί θα έχει κακό αποτέλεσμα. Εγώ που το πίστεψα, δικαιώθηκα”.

Όσο για το αν ένα μέρος της υψηλής τηλεθέασης της σειράς οφείλεται και στην μεγάλη επιτυχία των “Άγριων Μελισσών” που παίζονται, επίσης, στον ΑΝΤ1, ο Χάρης Ρώμας απάντησε:

“Δεν νομίζω ότι για την επιτυχία του “Καφέ της Χαράς” οφείλεται στις “Άγριες Μέλισσες”. Έχουν όλες οι σειρές του ΑΝΤ1 που παίζονται τώρα την ίδια απήχηση; Όχι. Αυτή είναι η απάντηση!”.  

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα