Σάλος με τη Νικόλ Κίντμαν – Χωρίς καραντίνα στο Χονγκ Κονγκ

Σάλος με τη Νικόλ Κίντμαν – Χωρίς καραντίνα στο Χονγκ Κονγκ
H Nικόλ Κίντμαν εξασφάλισε ειδική άδεια για να μην μπει σε καραντίνα, κατά την άφιξη της στο Χονγκ Κονγκ για τα γυρίσματα δουλειάς που θα προβληθεί στο Amazon Prime. @2021 Vince Valitutti/Hulu via AP

Η Νικόλ Κίντμαν ταξίδεψε στο Χονγκ Κονγκ, για τα γυρίσματα σειράς που θα προβληθεί στο Amazon Prime. Εν αντιθέσει με όσους προσγειώνονται εκεί, δεν μπήκε καραντίνα.

To Xoνγκ Κονγκ έχει από τους πλέον αυστηρούς κανονισμούς δημόσιας υγείας, που σχετίζονται με τον Covid-19 και οι οποίοι εφαρμόστηκαν σε όλους (συμπεριλαμβανομένων των αθλητών), κατά τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Όπως πιθανόν να γνωρίζετε, κάθε κανόνας έχει και την εξαίρεση του. Εν προκειμένω, ήταν η Νικόλ Κίντμαν.

Την Πέμπτη 19/8 οι αξιωματούχοι επιβεβαίωσαν πως η Αυστραλή ηθοποιός έλαβε ειδική άδεια, για να μην κάνει καραντίνα κατά την άφιξη της στο Χονγκ Κονγκ, όπου βρίσκεται για γυρίσματα σειράς που θα προβληθεί στο Amazon Prime. Είναι το “The Expatriates” που βασίζεται στο best-selling βιβλίο της Τζάνις YK Λι. Αφορά τρεις Αμερικανίδες που ζουν στο Χονγκ Κονγκ.

Στη σχετική ανακοίνωση Τύπου, οι αρχές επισήμαναν ότι “η ειδική άδεια δόθηκε, για λόγους εξουσιοδοτημένης επαγγελματικής εργασίας. Η απόφαση μας συμβάλει στη διατήρηση της απαραίτητης λειτουργίας και της ανάπτυξης της οικονομίας της περιοχής”.

Ο Οσκαρική ηθοποιός αφίχθη στο Χονγκ Κονγκ με ιδιωτικό τζετ, από το Σύδνεϋ, στις 12/8. Αυτό που ισχύει γενικά, με τις αφίξεις είναι πως όσοι ταξιδεύουν στην περιοχή από χώρες ‘μέσου’ ή ‘υψηλού’ κινδύνου, οφείλουν να κάνουν καραντίνα από 14 έως 21 ημέρες, σε ξενοδοχείο -με τους ίδιους να αναλαμβάνουν και τα έξοδα. Η Αυστραλία είναισ τη λίστα με τις χώρες ‘μεσαίου κινδύνου’.

Συγκεκριμένες κατηγορίες ανθρώπων, όπως τα πληρώματα των αεροσκαφών, κάποιες φορές εξαιρούνται. Το Μάιο δόθηκε άδεια και σε κορυφαία στελέχη επιχειρήσεων να γλιτώσουν την καραντίνα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα