Σοφία Μουτίδου: “Ήμουν 8 χρόνια με έναν ομοφυλόφιλο, είχαμε σχέση ζωής”

Σοφία Μουτίδου: “Ήμουν 8 χρόνια με έναν ομοφυλόφιλο, είχαμε σχέση ζωής”
Η Σοφία Μουτίδου στο "The Booth" Glomex

Η Σοφία Μουτίδου έβαλε κατά των στερεοτύπων στον αέρα της εκπομπής "The Booth". Η προσωπική της εξομολόγηση και η προτροπή της στους τηλεθεατές.

Ξέσπασε η Σοφία Μουτίδου κατά τη διάρκεια της εκπομπής “The Booth” στο Open, όταν μια τηλεθεάτρια μοιράστηκε με τις παρουσιάστριες την ερωτική ιστορία της, λέγοντας πως είχε σχέση για πολλά χρόνια με έναν άντρα και ανακάλυψε όταν χώρισαν πως είναι ομοφυλόφιλος.

Η γνωστή ηθοποιός προχώρησε σε μια προσωπική εξομολόγηση, αναφέροντας πως η ίδια διατηρούσε σχέση για 8 χρόνια με έναν ομοφυλόφιλο άντρα, καθώς ήθελε να πει στην τηλεθεάτρια πως συμβαίνουν αυτά τα πράγματα και ότι δεν θα έπρεπε να υπάρχουν στερεότυπα στις ανθρώπινες σχέσεις. 

Συγκεκριμένα, η Σοφία Μουτίδου ανέφερε:

“Τα μονοπάτια της ηδονής είναι πολύ σκοτεινά και αυτό που κρατά τις μακροχρόνιες σχέσεις είναι η φιλική σχέση. Δυστυχώς. Αυτό που θα σε κρατήσει μακροχρόνια με έναν άντρα είναι ο θαυμασμός και όχι η ηδονή! Γιατί η ηδονή, στα χρόνια, θα πέσει. Αν κάποιον τον επιλέγεις για πάντα είναι γιατί έχει άλλα στοιχεία πάνω σου συν της ηδονής. Η φιλία είναι αυτή που μπορεί να σε κρατήσει και δεν υπάρχουν στερεότυπα. Αφήστε την σεξουαλικότητά τας. Αφήστε τα όλα αυτά και ερωτευθείτε. Δεν ξέρεις τι μπορεί να σου τύχει. Εγώ ήμουν 8 χρόνια με έναν ομοφυλόφιλο. Είχα σχέση ζωής, ο οποίος ήμουν η μοναδική γυναίκα που πήγε. Αυτό πο;y είναι γραμμένο; Είναι γραμμένο σε κάποιο βιβλίο; Είναι γραμμένο κάπου; Εγώ τα είχα 8 χρόνια μαζί του. Σχέση ζωής. Ήμουν η μοναδική γυναίκα που πήγε, ήμασταν τέλεια και χωρίσαμε όχι επειδή ήταν ομοφυλόφιλος. Χωρίσαμε για άλλους λόγους. Αφήστε τον εαυτό να σας να του συμβούν πράγματα”.

Δείτε το βίντεο από το 07:35 και μετά:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα