Σοκάρει ο Μάθιου ΜακΚόναχι: “Στα 18 μου με κακοποίησε ένας άνδρας μέσα σε βαν”

Σοκάρει ο Μάθιου ΜακΚόναχι: “Στα 18 μου με κακοποίησε ένας άνδρας μέσα σε βαν”
Μάθιου ΜακΚόναχι AP

Σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση προχωρά ο διάσημος ηθοποιός Μάθιου ΜακΚόναχι στο νέο του βιβλίο. Αποκαλύπτει πως υπήρξε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης κατά τα εφηβικά του χρόνια.

Σοκ προκαλούν οι εξομολογήσεις του κινηματογραφικού σταρ Μάθιου ΜακΚόναχι στο αυτοβιογραφικό του βιβλίο με τίτλο “Greenlights”, που κυκλοφόρησε πριν από μερικές μέρες.

Στο νέο του βιβλίο ο διάσημος ηθοποιός αποκαλύπτει ότι υπήρξε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης αρκετές φορές κατά τη διάρκεια των εφηβικών του χρόνων, περιγράφοντας τις στιγμές που τον σημάδεψαν στη ζωή του.

Σύμφωνα με το Variety, στην αρχή του βιβλίου του ο 50χρονος ηθοποιός αναφέρει ότι στα 18 του χρόνια κακοποιήθηκε από έναν άνδρα στο πίσω μέρος ενός βαν, ενώ γράφει πως στα 15 του χρόνια τον εκβίασαν να κάνει σεξ για πρώτη φορά.

Ο ίδιος αναφέρει: “Ήμουν σίγουρος ότι θα πάω στην κόλαση για το προγαμιαίο σεξ. Σήμερα είμαι σχεδόν βέβαιος ότι ελπίζω να μην συμβεί αυτό. Ποτέ δεν αισθάνθηκα σαν θύμα. Έχω αποδείξεις ότι ο κόσμος συνωμοτεί για να είμαι ευτυχισμένος”.

Μεταξύ άλλων, ο Μάθιου ΜακΚόναχι αποκαλύπτει λεπτομέρειες σχετικά με την ταραχώδη σχέση των γονιών του, τον γάμο του με την Καμίλα Άλβες και άλλα περιστατικά στη ζωή του.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version