Σπυροπούλου: Αντιδράσεις για το ταξίδι στην Αίγυπτο με τον σύντροφό της – Τι απαντά

Σπυροπούλου: Αντιδράσεις για το ταξίδι στην Αίγυπτο με τον σύντροφό της – Τι απαντά
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο σύντροφός της στην Αίγυπτο Instagram / @konstantinaspyropoulou

Σάλο προκάλεσε στα social media το ταξίδι της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και του συντρόφου της στην Αίγυπτο. Η αιχμηρή απάντησή της στο Instagram.

Αντιδράσεις προκάλεσε στα social media η απόφαση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου να ταξιδέψει μαζί με τον σύντροφό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, στην Αίγυπτο εν μέσω της πανδημίας και του lockdown.

Η γνωστή παρουσιάστρια δημοσίευσε διάφορες φωτογραφίες από το ταξίδι της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με αρκετούς από τους followers της να την κατακρίνουν και να της γράφουν αρνητικά σχόλια.

Οι αντιδράσεις επικεντρώθηκαν στο γεγονός ότι στην Ελλάδα απαγορεύονται οι μετακινήσεις, ενώ η ίδια ταξιδεύει στο εξωτερικό σαν να μην συμβαίνει τίποτα, ωστόσο, αρκετοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να την υπερασπιστούν, γράφοντας πως είναι νόμιμη η μετακίνηση στο εξωτερικό.



Η απάντηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Η γνωστή παρουσιάστρια θέλησε να απαντήσει σε όσους την κατηγορούν και επέλεξε να το κάνει με δύο insta stories, δημοσιεύοντας τα αρνητικά τεστ κορονοϊού της ίδιας και του συντρόφου της.

“Για να μην το έχετε και άγχος”, έγραψε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα