Survivor 4: Έξαλλη η Χριστίνα Κεφαλά – Το προσβλητικό μήνυμα από φίλο του Κατσούλη

Survivor 4: Έξαλλη η Χριστίνα Κεφαλά – Το προσβλητικό μήνυμα από φίλο του Κατσούλη
Η Χριστίνα Κεφαλά Instagram / @kefala.christina

Η Χριστίνα Κεφαλά από το "Survivor 4" δημοσίευσε ένα προσβλητικό μήνυμα που έλαβε από φίλο του Σάκη Κατσούλη στο Instagram. Τι του απάντησε.

Τη δυσαρέσκειά της για τα απαράδεκτα μηνύματα που λαμβάνει μετά την αποχώρησή της από το “Survivor 4”, εξέφρασε η Χριστίνα Κεφαλά, πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Η πρώην “Survivor”, η οποία είχε δηλώσει πως ο Σάκης Κατσούλης δεν παραδέχτηκε ποτέ ότι είχαν σχέση μεταξύ τους, ανήρτησε σε story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το μήνυμα που έλαβε από φίλο του συμπαίκτη της και ο οποίος την κατηγορούσε για όσα είπε.

Συγκεκριμένα, ο φίλος του Σάκη Κατσούλη της έγραψε – εμμέσως πλην σαφώς – πως η ίδια έχει μπερδέψει τα πράγματα και ότι ο πρώην συμπαίκτης της δεν διατηρούσε σχέση μαζί της, αλλά περνούσε την ώρα του. Η Χριστίνα Κεφαλά του απάντησε με ανάλογο τρόπο και με ειρωνικό ύφος.

Φίλος του Σάκη Κατσούλη μου έστειλε τέτοιο μήνυμα! Αυτό είναι το επίπεδό τους. Χωρίς να με γνωρίζει στέλνει τέτοια πράγματα σε μια κοπέλα. Εγώ ξεκάθαρα μπήκα και βγήκα κυρία από εκεί μέσα και δεν ασχολήθηκα με το θέμα. Σου μοιάζω εγώ για τέτοια κοπέλα; Και για να σου απαντήσω και δημόσια γιατί έχω τα κότσια. Άλλοι λένε ότι είναι ποδοσφαιριστές και άλλοι είναι!”, έγραψε στην ανάρτησή της.

Δείτε το story της Χριστίνας Κεφαλά:

Instagram / @kefala.christina

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα