Survivor 5: Ο Βαλάντης παραμένει Αγ. Δομίνικο – Αυτός είναι ο λόγος

Survivor 5: Ο Βαλάντης παραμένει Αγ. Δομίνικο – Αυτός είναι ο λόγος
Ο Βαλάντης στο Survivor 5 glomex

Στον Άγιο Δομίνικο εξακολουθεί να βρίσκεται ο Βαλάντης, ο οποίος αποχώρησε από το Survivor 5 την περασμένη εβδομάδα, σε μια από τις πιο επεισοδιακές αποχωρήσεις στα χρονικά του reality. Τι συμβαίνει.

Παρελθόν αποτελεί από το Survivor 5 εδώ και μερικές ημέρες ο Βαλάντης, με την αποχώρησή του να είναι μια από τις πιο επεισοδιακές στην ιστορία του reality, ίσως και σε παγκόσμιο επίπεδο, αφού ο τραγουδιστής δεν βρέθηκε στο Συμβούλιο του Νησιού, όπως είθισται.

Ωστόσο, ο Βαλάντης δεν έχει ακόμη επιστρέψει στην Ελλάδα λίγο μετά την αποχώρησή του, όπως συμβαίνει με όλους τους παίκτες του reality που αποχωρούν και σύμφωνα με πληροφορίες ο ίδιος βρίσκεται ακόμη στον Άγιο Δομίνικο, καθώς δεν μπορεί ακόμα να μετακινηθεί για λόγους υγείας.

Άγνωστο επίσης παραμένει το πότε θα είναι σε θέση να επιστρέψει στην Αθήνα ο γνωστός τραγουδιστής, ο οποίος δέχθηκε σφοδρή κριτική για τη φράση που είπε στη συμπαίκτριά του Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και στάθηκε ουσιαστικά η αφορμή για να βρεθεί στο στόχαστρο των συμπαικτών του και έτσι να “αποκλειστεί” από την ομάδα των Διασήμων.

H γνώμη σου μετράει! Απάντησε εδώ στην έρευνα της aboutpeople και μπες στην κλήρωση για ένα ρολόι Xiaomi Mi Smart 5

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα