Survivor: Η Ελευθερία συνάντησε την οικογένεια της Μαριαλένας – Η ανάρτησή της

Survivor: Η Ελευθερία συνάντησε την οικογένεια της Μαριαλένας – Η ανάρτησή της
Η Ελευθερία Ελευθερίου Instagram / @eleftheria_elle

Η Ελευθερία Ελευθερίου επισκέφθηκε τους γονείς και τα αδέλφια της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, με την οποία είχε έρθει κοντά όσο βρισκόταν στο "Survivor 4". Η φωτογραφία τους στο Instagram.

Στην νέα της καθημερινότητα έχει προσαρμοστεί πια η Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία έζησε μια πολύ έντονη και αξέχαστη εμπειρία στο “Survivor 4”.

Η γνωστή τραγουδίστρια αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ πριν από περίπου δύο μήνες και έκτοτε έχει συναντηθεί με πολλούς πρώην συμπαίκτες της, καθώς έχει διατηρήσει επαφές με τα άτομα με τα οποία είχε έρθει κοντά.

Ένα από αυτά ήταν και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η οποία όμως βρίσκεται ακόμα στο “Survivor 4” και είναι η μόνη γυναίκα που βρισκόταν από την αρχή του παιχνιδιού στον Άγιο Δομίνικο και συνεχίζει την πορεία της προς τον μεγάλο τελικό που πλησιάζει.

Η Ελευθερία Ελευθερίου πραγματοποίησε επίσκεψη στο σπίτι της οικογένειας της Μαριαλένας και συνάντησε από κοντά τη μητέρα της και τα αδέλφια της, που την παρακολουθούν καθημερινά και την στηρίζουν στον αγώνα της.

Η γνωστή τραγουδίστρια σίγουρα τους έδωσε κουράγιο με την παρουσία της, ενώ φωτογραφήθηκε μαζί τους και ανήρτησε το καρέ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας: “La Familia Roumelioti”.

Δείτε τη φωτογραφία:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα