Συγκλονίζει η Ρουμελιώτη: Η άγνωστη ιστορία για τη δωρεά οργάνων της μητέρας της

Συγκλονίζει η Ρουμελιώτη: Η άγνωστη ιστορία για τη δωρεά οργάνων της μητέρας της
Glomex

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την κίνησή της να δωρίσει τα όργανα της μητέρας της αλλά και για το απίστευτο σκηνικό που της συνέβη στο νοσοκομείο, όταν χρειάστηκε να βάλει μέσο για να ολοκληρώσει τη διαδικασία.

Στην εκπομπή “Σημείο Συνάντησης” της ΕΡΤ1 βρέθηκαν το βράδυ της Δευτέρας δυο γυναίκες που δεν εμφανίζονται συχνά σε τηλεοπτικά πλατό και χάρισαν στο κοινό μία ξεχωριστή και ειλικρινή κουβέντα, μακριά από κάθε είδους ταμπού. Ο λόγος για τις Βίκυ Βολιώτη και Ευδοκία Ρουμελιώτη, οι οποίες μίλησαν με μια πρωτόγνωρη οικειότητα για έρωτες, παιδιά, επαγγελματικές «ταμπέλες», χρήματα, επιτυχίες και αποτυχίες και εν γένει μαθήματα ζωής.

Μεταξύ άλλων, η Ευδοκία Ρουμελιώτη αναφέρθηκε σε ένα πολύ ευαίσθητο θέμα, την κίνησή της να δωρίσει τα όργανα της μητέρας της, αλλά και τα εμπόδια που βρήκε μπροστά της.

“Η μητέρα μου ήταν δωρήτρια οργάνων από 30 χρονών. Σε αυτή τη χώρα που ζούμε, και λυπάμαι που το λέω γιατί την αγαπάω πολύ την Ελλάδα, γίνονται πολλά λάθη. Όταν η μαμά μου λοιπόν σκοτώθηκε αποφασίσαμε με τον αδερφό μου να κάνουμε δωρεά τα όργανά της. Πήγαμε λοιπόν σε νοσοκομείο να το συζητήσουμε. Η απάντηση του νοσοκομείου ήταν πως δεν χρειάζεται να μπούμε σε αυτή τη διαδικασία, καθώς είναι μεν πολύ επίπονη, έχουν χαθεί δε και τα αρχεία των δωρητών οργάνων. Ντρέπομαι που το λέω αλλά αναγκαστήκαμε να βάλουμε μέσον για να βρεθεί εντατική, όχι για να ζήσει η μητέρα μου, αλλά για να της πάρουν τα όργανα. Την παίρνουμε λοιπόν από αυτό το νοσοκομείο, την πήγαμε σε ένα άλλο και έτσι της πήραν τα όργανα και έσωσε 7 ανθρώπους. Όταν περιμένουν στη λίστα άνθρωποι χρόνια για όργανα προκειμένου να ζήσουν, δεν γίνεται να ζούμε σε μία χώρα όπου σου λένε άστο”, είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version