Συμφωνία 'μαμούθ΄για τις Καρντάσιαν: 'Χρυσό' συμβόλαιο 150 εκατ. δολαρίων έως το 2020

Kim Kardashian West, left, and Kanye West arrive at the MTV Video Music Awards at Madison Square Garden on Sunday, Aug. 28, 2016, in New York. (Photo by Chris Pizzello/Invision/AP)
Kim Kardashian West, left, and Kanye West arrive at the MTV Video Music Awards at Madison Square Garden on Sunday, Aug. 28, 2016, in New York. (Photo by Chris Pizzello/Invision/AP) CHRIS PIZZELLO/INVISION/AP

Αν νομίζατε ότι τελειώσατε με τις Καρντάσιαν σας γελάσανε. Τελευταίες πληροφορίες θέλουν την οικογένεια να μας κρατά τηλεοπτική συντροφιά για πολύ καιρό ακόμα

Σύμφωνα με αμερικανικά μέσα ενημέρωσης η οικογένεια Καρντάσιαν υπέγραψε νέο συμβόλαιο με το τηλεοπτικό δίκτυο Ε!News που τις ανέδειξε για τη συνέχεια του ριάλιτι «Keeping up with the Kardashians» για πέντε σεζόν ακόμα, ύψους 150 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η συμφωνία, η οποία είναι η μεγαλύτερη που έχει υπογραφεί για ριάλιτι εκπομπή, σημαίνει ότι οι Καρντάσιαν θα συνεχίσουν τα γυρίσματα τουλάχιστον μέχρι το 2019.

Με το νέο συμβόλαιο η οικογένεια αύξησε κατά πολύ την αμοιβή της σε σύγκριση με αυτό που είχαν υπογράψει το 2015 και το οποίο έφτανε τα 100 εκατ. δολάρια.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του Page Six τα μέλη της οικογένειας ξεκίνησε τα γυρίσματα της 15ης σεζόν τη Τρίτη.

Το ποσό αυτό όπως λέει η ιστοσελίδα, θα το μοιραστούν τα μέλη της οικογένειας χωρίς να είναι σαφές για το πώς θα γίνει αυτό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Βίντεο: Ένοπλη εισέβαλε στην μπουτίκ της Κιμ Καρντάσιαν και απειλούσε να τη σφάξει

SHARE:

24Media Network