"Συναγερμός" στη Σκιάθο: Στο νησί προσγειώθηκε το lear jet των Rolling Stones

Στο νησί προσγειώθηκε το lear jet των Rolling Stones
Στο νησί προσγειώθηκε το lear jet των Rolling Stones SKIATHOSLIFE

Αγαπημένος προορισμός για Βρετανούς VIP το πανέμορφο νησί των Σποράδων. Εκεί έχει καταπλεύσει και το εντυπωσιακό τρικάταρτο σκάφος Eos

"Συναγερμός" σήμανε στη Σκιάθο, όταν στο αεροδρόμιο "Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης", προσγειώθηκε ξαφνικά το lear jet των Rolling Stones με το χαρακτηριστικό σήμα-κατατεθέν του διάσημου συγκροτήματος.

Το πολυτελές αεροσκάφος προσγειώθηκε λίγο μετά τις 14:30 της Τετάρτης και ένα μικρό λεωφορείο με μαύρα τζάμια έλαβε την εντολή να προσεγγίσει το αεροσκάφος, να επιβιβασθούν σε αυτό 7 άτομα, χωρίς περισσότερες διαδικασίες, και αμέσως να κατευθυνθεί προς το λιμάνι. Εκεί τη συντροφιά περίμενε το εντυπωσιακό τρικάταρτο σκάφος "Eos" (Ηώς) που εδώ και πέντε ημέρες έχει καταπλεύσει στο νησί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την επιβίβαση τεσσάρων ατόμων στο σκάφος, το mini bus κατευθύνθηκε με τους υπόλοιπους επιβάτες στις Κουκουναριές, όπου δείπνησαν σε ala cart πολυτελές εστιατόριο ξενοδοχείου.

Το νησί της Σκιάθου αποτελεί αγαπημένο προορισμό του διαδόχου του βρετανικού θρόνου, Καρόλου, του υπουργού Εξωτερικών του ΗΒ, Μπόρις Τζόνσον καθώς και γνωστών καλλιτεχνών και επιχειρηματιών της γηραιάς Aλβιόνος.

Πηγή: 

ΑΠΕ

SHARE:

24Media Network