Τάκης Ζαχαράτος: Η απεργία πείνας για τη Μαρινέλλα, η Ματίνα Παγώνη και οι πρώτες μιμήσεις στο σχολείο

Τάκης Ζαχαράτος: Η απεργία πείνας για τη Μαρινέλλα, η Ματίνα Παγώνη και οι πρώτες μιμήσεις στο σχολείο
Glomex

Για την αδυναμία του στη Μαρινέλλα, τις πρώτες του μιμήσεις στο σχολείο, αλλά και τις... "μούσες" του, μίλησε ο Τάκης Ζαχαράτος.

Καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ “Στούντιο 4” βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (25/5) ο Τάκης Ζαχαράτος.

Η δημοφιλής perfomer, μεταξύ άλλων, μίλησε για την αγάπη του προς την Μαρινέλλα, τις πρώτες του μιμήσεις στο σχολείο, αλλά και τις κυρίες που λατρεύει να περιλαμβάνει στο “ρεπερτόριό” του.

“Την Ματίνα Παγώνη δεν γινόταν να μην την κάνω, ή η Χατζηπαντελή. Νομίζω ότι αυτές κάνουν εμένα. Η Ντόρα Μπακογιάννη που έκανε το TikTok, το έχεις δει; Είμαι εγώ! Την Παγώνη την έκανα στο σπίτι, μια μέρα που γύρισα και δεν είχα καμία όρεξη, με παίρνει ένας φίλος μου από τον Πύργο και μου λέει ‘πρέπει να κάνεις την Ματίνα Παγώνη.

Μπάινω βλέπω το βίντεο, παίρνω λίγο την αίσθηση και γυρίζω σπίτι κουρέλι, τύπου να ξαπλώσω. Και πάω εκεί που έχω τα καλλυντικά και αρχίζω. Η φωνή της κ. Παγώνη θυμίζει σοπράνο, είναι πολύ ψηλή η νότα”.

Για τον τρόπο που ξεκίνησε να κάνει τις μιμήσεις από το σχολείο, είπε τα εξής: “Πρώτη γυμνασίου, τέταρτο διάλειμμα. Βγαίνουμε τα διαόλια και αρχίζουμε ‘πώς μας το είπε αυτό και πώς το έκανε’. Και κάνω τη φωνή της κ. Χρήστου που μας έκανε το μάθημα και μένω με ανοιχτό το στόμα. Δεν ήξερα ότι μπορώ να το κάνω. Και λέω στα παιδιά ‘θέλετε να την ξανακάνω;’

Είχαμε μετά έναν πολύ μάγκα που μας έκανε χημεία, πέταγε και τα κλειδιά έτσι πολύ μπρουτάλ, τον κάνω και αυτόν. Με αποκορύφωμα τη μητέρα της Ηρούς, της τραγουδίστριας, η μαμά της ήταν καθηγήτριά μου. Υπέροχη γυναίκα και πολύ δικιά μας.

Η οποία κάνει το καταπληκτικό, έχει βουήξει το σχολείο ότι κάνω τις μιμήσεις, είμαι στο θρανίο μου και μου λέει ‘για σήκω λίγο εσυ. Πάρε την τσάντα, θα κάτσω εγώ στη θέση σου για να δω πώς κάνω’. Και σκέφτομαι ότι με έβαλε να παίξω θέατρο στο σχολείο. Όλο κάτι με έσπρωχνε να ανέβω στη σκηνή”.

Τέλος, αποκάλυψε ότι είχε κάνει και απεργία πείνας, επειδή δεν είχε έρθει στο σπίτι του η Μαρινέλλα.

“Εγώ ήμουν 5 χρονών και άκουσα την φωνή της Μαρινέλλας στο ραδιόφωνο και είπα “ποια είναι η κυρία που τραγουδάει; μου απαντάνε “η Μαρινέλλα” και εκεί λέω “αν δεν έρθει αύριο εδώ δεν τρώω. Η γιαγιά μου και η μητέρα μου έμειναν άφωνες. Έκανα απεργία πείνας για τρεις μέρες.

Έφτασαν να μου γράφουν ψεύτικα γράμματα και καλά από την Αυστραλία ότι μου τα έστελνε η Μαρινέλλα. Δεν είχα δει ποτέ την εικόνα της, μόνο την φωνή. Ξεκίνησα από πολύ μικρός να την μιμούμαι και κάποια στιγμή ξεκινάω να δουλειά σε ένα μαγαζί στο Κολωνάκι και ένα βράδυ μου λένε ότι θα έρθει η Μαρινέλλα. Κάποια στιγμή λοιπόν, έχουμε απευθείας σύνδεση και κοιταζόμαστε με τα μάτια.

Τελειώνει η παράσταση και με αγκαλιάζει και αρχίζει να μου δίνει συμβουλές. Στα πρώτα 15 χρόνια που μπήκα στον χώρο και ήμουν στα χαμένα, η Μαρινέλλα ήταν ο φάρος για να μην χαθώ. Μου έδειξε τον δρόμο τον σωστό. Εκεί κατάλαβα ποιος είμαι, τι θέλω και που ανήκω”, δήλωσε.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα