Τάσος Ξιαρχό: Νέα ανάρτηση μετά την εξαφάνισή του – “Προσπάθησα να αυτοκτονήσω”

Τάσος Ξιαρχό: Νέα ανάρτηση μετά την εξαφάνισή του – “Προσπάθησα να αυτοκτονήσω”
Ο Τάσος Ξιαρχό Instagram / @tasosxiarcho

Επανεμφανίστηκε στα social media ο Τάσος Ξιάρχος, ο οποίος αγνοείτο τις τελευταίες ώρες μετά την σφοδρή κριτική που δέχτηκε για την διαπόμπευση κοπέλας. Ανέφερε πως προσπάθησε να αυτοκτονήσει με χάπια. Πήγε στο Ιπποκράτειο.

Τέλος στο θρίλερ με την αναζήτηση του Τάσου Ξιαρχό, ο οποίος είχε εξαφανιστεί τις τελευταίες ώρες, μετά τις τεράστιες διαστάσεις που πήρε η απαράδεκτη διαπόμπευση στην οποία προέβη απέναντι σε κοπέλα που γευμάτιζε στον ίδιο χώρο με τον ίδιο και μετά την κοινωνική κατακραυγή στα social media.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, ο Τάσος Ξιαρχό, ο οποίος υποστηρίζει ότι έκανε απόπειρα αυτοκτονίας, φέρεται να μετέβη στο Ιπποκράτειο, ενώ η οικογένειά του επικοινώνησε με το ΑΤ Μενιδίου και ανέφερε ότι είναι καλά στην υγεία του.

Το απόγευμα της Δευτέρας (01/11) ο γνωστός χορογράφος επανεμφανίστηκε, δημοσιεύοντας ένα βίντεο στο Tik Tok, όπου εξομολογείται πως προσπάθησε να αυτοκτονήσει. Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι κατάπιε 50 χάπια, με αποτέλεσμα να πέσει αναίσθητος για περίπου μία ώρα, ενώ κάνει κριτική στους χρήστες των social media που εύχονται θάνατο σε όσους έκαναν κάποιο λάθος.

Παράλληλα, σχολίασε αρνητικά το κίνημα #οριζόντιες_ρίγες, βάσει του οποίου πολλές γυναίκες σήμερα – επώνυμες και μη – φόρεσαν μπλούζες με ρίγες και φωτογραφήθηκαν με αυτές, κάνοντας ειδική αναφορά στην Δανάη Μπάρκα, η οποία εμφανίστηκε στην εκπομπή της σήμερα φορώντας, επίσης, ριγέ.

Το βίντεο του Τάσου Ξιάρχο “ανέβηκε” στον λογαριασμό του στο Tik Tok, αλλά λίγα λεπτά αργότερα “κατέβηκε”. Ωστόσο, πρόλαβε να κυκλοφορήσει στα social media και στο Twitter, πυροδοτώντας ένα νέο κύμα αντιδράσεων, με τους χρήστες να θεωρούν πως τα λεγόμενά του δείχνουν ότι δεν κατάλαβε το λάθος του.

Νωρίτερα το απόγευμα της Δευτέρας (01/11), πληροφορίες ανέφεραν πως είχε εντοπιστεί το όχημα του γνωστού χορογράφου στο Μενίδι, ωστόσο, είχαν χαθεί τα ίχνη του. Στο σημείο είχε μεταβεί και το ΕΚΑΒ, καθώς πληροφορίες ήθελαν τον Τάσο Ξιαρχό να βρίσκεται στο πατρικό του σπίτι και να έχει καταναλώσει ποσότητα χαπιών. Την ίδια στιγμή, πληροφορίες που δεν επιβεβαιώθηκαν, έκαναν λόγο για καταδίωξη της αστυνομίας που προηγήθηκε της εξαφάνισής του.

Υπενθυμίζεται πως ο χορογράφος ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media ένα βίντεο στο οποίο σχολίαζε αρνητικά τα κιλά μιας κοπέλας που καθόταν σε κοντινό του τραπέζι σε εστιατόριο, καθώς και τα ρούχα που επέλεξε να φορέσει. Η κίνηση του χορογράφου προκάλεσε κατακραυγή από τον απλό κόσμο αλλά και από τους επωνύμους.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα