Θανάσης Παπακωνσταντίνου: Τραγουδά στο ΑΠΘ εκφράζοντας την αλληλεγγύη του στους φοιτητές

Θανάσης Παπακωνσταντίνου
Θανάσης Παπακωνσταντίνου PAPADAKISPRESS

Εκφράζοντας την αλληλεγγύη τους στους φοιτητές που διαδηλώνουν κατά της Πανεπιστημιακής Αστυνομίας ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου και οι Kadinelia θα τραγουδήσουν απόψε στο ΑΠΘ.

Στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης θα τραγουδήσουν με ελεύθερη είσοδο απόψε, Παρασκευή (16/09), ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου και οι Kadinelia σε μια κίνηση αλληλεγγύης προς τους φοιτητές που διαδηλώνουν κατά της Πανεπιστημιακής Αστυνομίας.

Ραντεβού "στα γρασίδια της Φιλοσοφικής" στις 21:00 γράφει η αφίσα που κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Θανάσης Παπακωνσταντίνου: Τραγουδά στο ΑΠΘ εκφράζοντας την αλληλεγγύη του στους φοιτητές

Υπενθυμίζεται πως το μεσημέρι της Παρασκευής ξέσπασαν επεισόδια μεταξύ φοιτητών και αστυνομίας έξω από την ΣΘΕ ενώ η ΕΛΑΣ προχώρησε στη σύλληψη δύο ατόμων με την κατηγορία της διατάραξης της κοινής ειρήνης.

Από την αστυνομία είχαν προσαχθεί συνολικά τρία άτομα και με αφορμή την εξέλιξη αυτή, μέλη φοιτητικών συλλόγων προέβησαν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, επί της οδού Μοναστηρίου.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, η ένταση ξεκίνησε όταν εκτοξεύτηκαν διάφορα αντικείμενα, όπως αβγά και μπουκάλια προς την ομάδα της ΟΠΠΙ, με τις αστυνομικές δυνάμεις, που ήταν παραταγμένες στο σημείο, να κάνουν χρήση χημικών, προκειμένου να τους διαλύσουν.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Συναυλία
SHARE:

24Media Network