Η Άννα Βίσση μας κράτησε παρέα στο σπίτι με τη μεγάλη μουσική βραδιά στο MEGA

Η Άννα Βίσση μας κράτησε παρέα στο σπίτι με τη μεγάλη μουσική βραδιά στο MEGA
Το βράδυ της Πρωτομαγιάς μείναμε σπίτι με την Άννα Βίσση Youtube @Άννα Βίσση - Ερωτευμενάκι,Κανένας,Πράγματα | "Μένουμε σπίτι με την Άννα Βίσση!" (MEGA TV) | FULL HD

Η Άννα Βίσση τραγούδησε μεγάλες επιτυχίες, δημιουργώντας μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα για χιλιάδες ανθρώπους που συντονίστηκαν από τις οθόνες τους για τη συναυλία της στο MEGA.

Οι επιτυχίες της Άννας Βίσση, διαχρονικές και αγαπημένες ακούστηκαν το βράδυ της Πρωτομαγιάς στο κανάλι του MEGA, δημιουργώντας μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα για το βράδυ της Πρωτομαγιάς.

Οι χρήστες των social media, “υποδέχτηκαν” θερμά την τραγουδίστρια με το Hashtag #SpitiMeTinAnna στο Twitter να γίνεται πρώτο Trend στην Ελλάδα.

Χιλιάδες θεατές αναφέρθηκαν στο τεράστιο ταλέντο της αλλά και τη διαχρονική της φωνή, ενώ εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη τους για τέτοιου είδους πρωτοβουλίες εν μέσω πανδημίας.

Η τραγουδίστρια “καλωσόρισε” το κοινό της λέγοντας πως “Απόψε θα ‘ναι μια αλλιώτικη εμπειρία για όλους μας. Η επαφή μας θα συμβεί σε μια άλλη διάσταση. Εσείς από το σπίτι και εμείς από εδώ”.

“Η μουσική είναι το ισχυρότερο αντίδοτο, ειδικά σε περιόδους απομόνωσης και μοναξιάς, ας θυμηθούμε, ας τραγουδήσουμε, ας ερωτευθούμε και ας γίνουμε όλοι μια μεγάλη παρέα όπου και αν βρισκόμαστε”.

Την Άννα Βίσση απολαύσαμε πρόσφατα και στο φιλανθρωπικό challenge της 24 Media. Η δημοφιλής τραγουδίστρια, συμμετέχοντας στις Μουσικές Αγάπης, δέχτηκε το μπαλάκι που της πέταξε η Μαρία Σάκκαρη μέσω πρόκλησης που της έβαλε και το επέστρεψε στο αντίπαλο κορτ, για να κάνει αναδρομή στα παιδικά χρόνια της και να αναφερθεί στις επιτυχίες της στο άθλημα αλλά και να κάνει ειδική αναφορά τόσο στη φίλη της, Μαρία Σάκκαρη, όσο και στον Στέφανο Τσιτσιπά.
 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα