Τούνη – Αλεξάνδρου: Μυστήριο με την πρόταση γάμου – Η ύποπτη ημερομηνία και τα κόκκινα νύχια

Τούνη – Αλεξάνδρου: Μυστήριο με την πρόταση γάμου – Η ύποπτη ημερομηνία και τα κόκκινα νύχια
Ιωάννα Τούνη - Δημήτρης Αλεξάνδρου papadakispress

Κάτι φαίνεται πως πάει λάθος με την πρόταση γάμου του Δημήτρη Αλεξάνδρου στην Ιωάννα Τούνη. Η ύποπτη ημερομηνία στο ρολόι και τα... κόκκινα νύχια που τους "πρόδωσαν".

Σαν “βόμβα” έπεσε στη σόουμπιζ, η πρόταση γάμου που έκανε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στην Ιωάννα Τούνη, ενώ το αγαπημένο ζευγάρι αναμένει τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού, που θα είναι αγοράκι.

Ο παρουσιαστής και μοντέλο χάρισε ένα εντυπωσιακό μονόπετρο στην influencer, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους στη Βενετία της Ιταλίας, με τους δυο τους να πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Η χαρμόσυνη είδηση έγινε γνωστή μέσα από τον λογαριασμό της Ιωάννας Τούνη στο Instagram, όπου δημοσίευσε μία φωτογραφία με το δαχτυλίδι στο χέρι της. Πάνω στο δικό της, βρίσκεται το χέρι του αγαπημένου της, ενώ στο φόντο βλέπουμε ένα από τα γραφικά κανάλια της πανέμορφης ιταλικής πόλης.

“ΝΑΙ. Sorry, I’m taken”, έγραψε στην ανάρτησή της η γνωστή influencer, ενώ τα σχόλια από φίλους και θαυμαστές της με θερμές ευχές, έπεσαν “βροχή”.

Η ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη με την πρόταση γάμου

Υπενθυμίζεται, πως πριν από μερικές βδομάδες, η Ιωάννα Τούνη είχε ερωτηθεί σε συνέντευξή της για το ενδεχόμενο γάμου. Η ίδια απάντησε αστειευόμενη, πως δεν ξέρει και πως θα ήταν καλύτερα να ρωτήσουν τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Στη συνέχεια, δήλωσε πως ιδανικά θα ήθελε να είχε παντρευτεί πρώτα, επειδή η ίδια είναι παιδί εκτός γάμου.

“Μας προέκυψε το μωράκι, εγώ θα ήθελα πολύ, επειδή είμαι παιδί εκτός γάμου, θα ήθελα να τα είχα κάνει όλα με τον πατροπαράδοτο τρόπο. Αλλά τώρα θα δούμε”, είπε.

Τούνη – Αλεξάνδρου: Η ύποπτη ημερομηνία στο ρολόι και τα κόκκινα νύχια

Η εκπομπή “Super Katerina” ασχολήθηκε με το εν λόγω θέμα, παρατηρώντας πως κάτι πάει… λάθος με την ημερομηνία του ταξιδιού και την πρόταση γάμου.

Αρχικά, στην ανάρτηση του Δημήτρη Αλεξάνδρου, φαίνεται διαφορετική ημερομηνία από την ημερομηνία του ταξιδιού του ζευγαριού στη Βενετία. Συγκεκριμένα, το ρολόι του έχει μείνει στις 23 Σεπτεμβρίου, ενώ η ανάρτηση πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ώρες.

Στη συνέχεια, παρόλο που στην ανάρτηση με το δαχτυλίδι η Ιωάννα Τούνη έχει βαμμένα κόκκινα νύχια, σε αμέσως επόμενη ανάρτηση η influencer έχει άβαφα τα νύχια της.

Δείτε παρακάτω το σχετικό ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα