Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Η μητέρα μου διασωληνώθηκε για 16 ημέρες, περιμέναμε ότι θα τη χάσουμε

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Η μητέρα μου διασωληνώθηκε για 16 ημέρες, περιμέναμε ότι θα τη χάσουμε
Βασίλης Χαραλαμπόπουλος glomex

Για το πώς βίωσε ο ίδιος και η οικογένειά του την περιπέτεια με τον κορονοϊό μίλησε ο ηθοποιός Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, τονίζοντας πως η μητέρα του σώθηκε από θαύμα. Όσα είπε για το περιστατικό με τη Σάσα Σταμάτη.

Στο “Τετ α Τετ” και τον Τάσο Τρύφωνος μίλησε ο ηθοποιός Βασίλης Χαραλαμπόπουλος ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην περιπέτεια που είχε με τον κορονοϊό, από τον οποίο νόσησε στις αρχές του χρόνου, ενώ συγκλονιστική ήταν και η περιγραφή του για το πόσο σοβαρή ήταν η κατάσταση με τη μητέρα του.

Δεν ταλαιπωρήθηκα καθόλου από την Covid-19 παρ’ όλο που κόλλησα. Πέρασα πολύ άσχημες στιγμές γιατί παραλίγο να χάσω τη μητέρα μου. Ήταν άσχημα. Στην πρώτη καραντίνα κόλλησαν η μητέρα μου, ο πατέρας μου, η αδερφή μου, το μωρό και ο γαμπρός μου. Εμείς τη γλιτώσαμε. Η μητέρα μου διασωληνώθηκε 16 μέρες, ουσιαστικά περιμέναμε από στιγμή σε στιγμή ότι θα τη χάσουμε και έγινε ένα θαύμα και ουσιαστικά αντέδρασε ο οργανισμός της και λέω θαύμα γιατί σε παρόμοια κατάσταση έφευγαν άνθρωποι 30 και 35 χρονών και έγινε αυτό το θαύμα και συνειδητοποιήσαμε ότι είναι πολύ δύσκολη κατάσταση. Την ημέρα που διασωληνωνόταν η μητέρα μου ήρθε το ασθενοφόρο και πήρε και την αδερφή μου, οπότε ζούσαμε έναν πανικό για το πού θα οδηγήσει όλη αυτή η ιστορία”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Στη συνέχεια ο ίδιος αναφέρθηκε και στην απόφασή του να απομακρύνει από το κοινό της θεατρικής του παράστασης τη Σάσα Σταμάτη, λέγοντας πως “δεν έχω κανένα θέμα ή κάτι να με χωρίζει από τη Σάσα Σταμάτη. Είχα θέμα με την πράξη της. Οποιουδήποτε άλλου να ήταν αυτή η πράξη θα ήμουν απέναντι. Το θέατρο για εμάς που είμαστε σε αυτό, που πολύς κόσμος μπορεί να μην το ξέρει, έχει κάποιους κανόνες και μερικοί είναι άγραφοι. Ένας από τους κανόνες είναι ότι δεν έχεις το δικαίωμα να σταματήσεις μία παράσταση και να πατήσεις το πόδι σου πάνω στη σκηνή για να τη διακόψεις. Έχεις το δικαίωμα ως θεατής από τα αρχαία χρόνια μέχρι και ντομάτες να ρίξεις από τη θέση σου, μπορείς να φωνάξεις ‘ου’, δεν με ενδιαφέρει, αλλά αυτό το έχει κάνει μόνο η χούντα. Την πράξη λοιπόν δεν μπορούσα να τη δεχθώ λίγες ημέρες μετά γιατί θα ήταν σαν να συναινούσα ή σαν να μην υπερασπιζόμουν τον λόγο για τον οποίο διάλεξα να γίνω ηθοποιός”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα