Βέρα Μακρομαρίδου: “Μετά τον Σασμό πήρα μηνύματα από γυναίκες που ήταν σε κακοποιητικές σχέσεις”

Βέρα Μακρομαρίδου: “Μετά τον Σασμό πήρα μηνύματα από γυναίκες που ήταν σε κακοποιητικές σχέσεις”

Η τηλεοπτική "Άσπα" του Σασμού αναφέρθηκε στην απήχηση του ρόλου της αλλά και την ανταπόκριση πολλών γυναικών σε ένα κοινωνικό πρόβλημα που δεν δίστασε να αποκαλέσει με το όνομά του: "Είναι η πατριαρχία".

Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε στο 2night Show της Δευτέρας μία εκ των πρωταγωνιστριών του Σασμού, της τηλεοπτικής σειράς που συνεχίζει και φέτος να κάνει θραύση στην prime time, όπως προδίδουν και τα ποσοστά τηλεθέασης.

Ο λόγος για τη Βέρα Μακρομαρίδου, την “Άσπα” της σειράς, η οποία έχει έναν ιδιαίτερο ρόλο στη σειρά, με ένα μέρος του σεναρίου κατά την περσινή σεζόν να “ακουμπά” και στα κοινωνικά ζητήματα της εποχής, το οποίο η ίδια είπε με το όνομά του: “Είναι η πατριαρχία”.

Η ηθοποιός, αναφέρθηκε στην κακοποίηση που έχει βιώσει ο χαρακτήρας της στη σειρά και αποκάλυψε πως είχε λάβει μηνύματα από γυναίκες που βρίσκονταν σε κακοποιητικές σχέσεις, τα οποία ωστόσο είχαν δύο “όψεις”:

“Στα επεισόδια της περσινής σεζόν με την κακοποίηση, υπήρχαν μηνύματα από γυναίκες ότι «κι εγώ αυτό περνούσα και πήρα το παιδί μου κι έφυγα». Υπήρχαν, όμως, και τα πιο τρομακτικά μηνύματα που έλεγαν «κάτσε στα αυγά σου». Αυτό ήταν πολύ πιο ανησυχητικό από το ότι το έζησα και χώρισα, ή ότι πήρα το παιδί μου κι έφυγα. Υπήρχαν και μηνύματα που έλεγαν «έλα τώρα εντάξει, κι εσύ δεν είσαι άγια». Είναι ριζικό το θέμα. Είναι η πατριαρχία. Νομίζω ότι αυτό που έχει ξεκινήσει πολύ είναι ότι πλέον λέγονται. Τα μαθαίνουμε. Παλιά ήταν πίσω από κλειστές πόρτες. Είμαι πιο αισιόδοξη για το μέλλον, αλλά μέχρι να το δούμε… Από την άλλη, δεν περιμένεις το 2022 να βλέπεις τόσα εγκλήματα και με τέτοια συχνότητα.

Παράλληλα, η “Άσπα” αναφέρθηκε και στη σχέση της με τον Αλέξανδρο Παπατριανταφύλλου, λέγοντας: Ο «περιπτερά» της ζωής μου είναι ο Αλέξανδρος. Δουλεύαμε μαζί στο θέατρο, δεν συμπαθιόμασταν καθόλου. Τον θεωρούσα αρκετά αδύνατο και δεν μου άρεσε στην αρχή, αλλά μετά ήρθε η καραντίνα και πήγα προς το περίπτερο. Είχαμε μια κοινή συνομιλία με όλο τον θίασο και ο Αλέξανδρος γκρίνιαζε πολύ που δούλευε στο περίπτερο. Του πήγα μια μέρα από αλληλεγγύη ένα τοστάκι, άλλη μια μέρα έκανα το ίδιο και κάπως έτσι ξεκίνησε. Είμαστε μαζί 2.5 χρόνια”.

Όσο για την απώλεια της μητέρας της, η ηθοποιός είπε: “Δεν το ήξεραν πολλοί άνθρωποι ότι έφυγε η μητέρα μου, παρά μόνο άτομα από τη δουλειά μου. Οπότε το επικοινώνησα στο Instagram, γιατί μπορεί να με πλησίαζαν άνθρωποι που είχα καιρό να μιλήσω και να με ρωτήσουν πώς είναι και ήθελα να γνωρίζουν ότι συνέβη αυτό, γιατί η μητέρα μου πάλευε χρόνια με τον καρκίνο”.

Τέλος, αναφορικά με την ερωτική σκηνή που είχε στη σειρά με τον Τάσο Νούσια, παραδέχτηκε πως η ίδια ντρεπόταν πολύ, ωστόσο, ο ίδιος τη βοήθησε πολύ αφού “είναι σοβαρός επαγγελματίας”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα