Βόσσου για Μικρούτσικο: “Διασωληνώθηκε για προληπτικούς λόγους και τώρα είναι καλά”

Βόσσου για Μικρούτσικο: “Διασωληνώθηκε για προληπτικούς λόγους και τώρα είναι καλά”
Σοφία Βόσσου Ανδρέας Μικρούτσικος Papadakis Press

Η Σοφία Βόσσου ξεκαθάρισε την αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του Ανδρέα Μικρούτσικου, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται. Δείτε όσα είπε.

Τέλος στην παραφιλολογία που αφορά την κατάσταση της υγείας του Ανδρέα Μικρούτσικου, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην εντατική, θέλησε να βάλει η Σοφία Βόσσου, ως ένα από τα πρόσωπα που βρίσκονται στο πολύ στενό περιβάλλον του παρουσιαστή.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με το “Happy Day”, η Σοφία Βόσσου ξεκαθάρισε πως ο Ανδρέας Μικρούτσικος διασωληνώθηκε προληπτικά για λίγες ώρες και στη συνέχεια αποσωληνώθηκε, ενώ παρουσιάζει σημάδια βελτίωσης.

“Να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα γιατί πολλά λέγονται και δημιουργούνται άλλες εντυπώσεις και δεν θέλω. Διασωληνώθηκε προληπτικά για λίγες ώρες και τώρα έχει αποσωληνωθεί και είναι καλά, πηγαίνει καλύτερα. Εδώ και 1,5 μήνα περίπου, μπήκαμε στον Ευαγγελισμό γιατί έπρεπε να κάνει ένα χειρουργείο για το ουροποιητικό του, πήγε πάρα πολύ καλά το χειρουργείο. Έχει υποκείμενα ο Ανδρέας, δηλαδή τα πνευμονάκια του, η καρδούλα από την προηγούμενη κατάσταση, Kάποια λοίμωξη πρέπει να πήρε και αυτό του έκανε χαμηλό οξυγόνο, με αποτέλεσμα οι γιατροί προληπτικά για κάποιες ώρες να τον διασωληνώσουν”, δήλωσε χαρακτηριστικά, τονίζοντας ότι παραμένει στην εντατική.

“Η αλήθεια είναι τώρα ότι αποσωληνώθηκε, είναι μια χαρά, παραμένει στην εντατική για να τον φροντίσουν, να τον έχουν για λίγες ώρες κτλ και θα επιστρέψει στο δωμάτιο, είναι κοντά του ο γιος του βέβαια και η σύντροφός του. Καθημερινά μιλάμε και με τον Αντρέα έχω μιλήσει» είπε.

Σε ερώτηση για το τι έχει να πει στον κόσμο που ενδιαφέρεται και ανησυχεί για την υγεία του Ανδρέα Μικρούτσικου, η Σοφία Βόσσου ανέφερε πως η αγάπη είναι συγκινητική αλλά και ένας μεγάλος βαθμός προστασίας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version