Βρισηίδα Ανδριώτου για Τούνη: "Κάνω νέες, πολύ όμορφες φίλες και προχωράω παρακάτω"

Η Βρισηίδα Ανδριώτου
Η Βρισηίδα Ανδριώτου INSTAGRAM

"Δεν με αφορά ότι η Ι. Τούνη θέλει να το συνεχίσουμε. Θέλω ο κόσμος να ασχολείται με τα επαγγελματικά μου, με την εξέλιξή μου και όχι με κάτι άλλο", είπε η Βρισηίδα.

Συνεχίζεται η κόντρα ανάμεσα στην Ιωάννα Τούνη και την Βρισηίδα Ανδριώτου, τις δύο πρώην φίλες και πρώην παίκτριες του "My Style Rocks" που σταμάτησαν να κάνουν παρέα εδώ και λίγο καιρό.

Η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε τη Δευτέρα (05/10) μέσω του Instagram της για ποιο λόγο μάλωσαν, ισχυριζόμενη πως η Βρισηίδα Ανδριώτου συναντήθηκε (κρυφά, όπως άφησε να εννοηθεί) για μπάνιο με τον άνθρωπο που κατηγορείται για τη διαρροή του ροζ βίντεο της.

"Την ξέκοψα οριστικά και αμετάκλητα! Μπορώ να συγχωρήσω πολλά πράγματα στους ανθρώπους που αγαπάω, όχι όμως και τα ψέματα, την αχαριστία, την κοροϊδία και την διπροσωπία. Η “κολλητή” μου, λοιπόν, έπαψε να είναι κολλητή μου, όταν αποφάσισε να πάει για μπανάκι στην πισίνα γνωστού ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης με τον άνθρωπο που βρίσκομαι σε δικηγόρους για το ροζ βίντεο", ανέφερε μεταξύ άλλων η γνωστή influencer.

Βρισηίδα Ανδριώτου για Τούνη:
INSTAGRAM / @J.TOUNI

Η απάντηση από την άλλη πλευρά δεν άργησε να έρθει, με την Βρισηίδα να απαντά μέσω Instagram Stories στα όσα υποστήριξε η πρώην φίλη της, Ιωάννα Τούνη.

"Θα ήταν ό,τι πιο ανάξιο θα είχα κάνει ποτέ στη ζωή μου, αν έμπαινα στη διαδικασία να κοντραριστώ δημόσια με την χρόνια φίλη μου… Θα πω μόνο ότι εννοείται ότι δεν ήταν προσχεδιασμένο να βρεθώ στον ίδιο χώρο με τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Ξέρω ότι πολλοί λίγοι θα είναι αυτοί που θα υποστηρίξουν την αλήθεια της μικρής Βρισηίδας, που οφείλει τα πάντα στη φίλη της, ακόμη και το ότι αναπνέει ίσως… “Φταίω” και το παραδέχτηκα από την πρώτη στιγμή στον κύκλο μας", έγραψε.

Βρισηίδα Ανδριώτου για Τούνη:

Η Ιωάννα Τούνη, μετά την απάντηση της Ανδριώτου, ξέσπασε ξανά εναντίον της. Σε σχόλιό της στον λογαριασμό της Soulas Glamorous στο Instagram, γνωστή influencer έγραψε, απαντώντας σε μία follower:

"Και τις δύο πλευρές θα τις ξέρετε εάν μας εξηγήσει η μικρή και αθώα πρώην φίλη μου, τι δουλειά είχε να δώσει την κάρτα σιμ της στον μέγιστο μ@λ@κα "να της την φτιάξει". Έπειτα πάω πάσο".

Βρισηίδα Ανδριώτου για Τούνη:
INSTAGRAM / @SOULAGLAMOROUS

Μιλώντας στην εκπομπή "Ευτυχείτε", σε ερώτηση της δημοσιογράφου για τον τσακωμό, η Βρισηίδα φάνηκε να θέλει να κρατήσει αποστάσεις από την πρώην φίλη της Ιωάννα Τούνη.

"Είναι προσωπικό μας, δεν θεωρώ σωστό που το συνεχίζουμε. Δεν το θεωρώ σωστό. Δεν με αφορά ότι θέλει να το συνεχίσουμε. Θέλω ο κόσμος να ασχολείται με τα επαγγελματικά μου, με την εξέλιξή μου και όχι με κάτι άλλο", είπε η Βρισηίδα, ενώ συμπλήρωσε: "Κάνω νέες φίλες, πολύ όμορφες φίλες και προχωράω παρακάτω".

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Instagram
SHARE: