Will Smith: Εξηγεί για πρώτη φορά τον λόγο που χαστούκισε τον Chris Rock στα Όσκαρ – “Το ‘χασα”

Will Smith: Εξηγεί για πρώτη φορά τον λόγο που χαστούκισε τον Chris Rock στα Όσκαρ – “Το ‘χασα”
Ο Will Smith στο "The Daily Show" YouTube

Την πρώτη του συνέντευξη μετά το χαστούκι στον Chris Rock τη βραδιά της 94ης απονομής Όσκαρ έδωσε ο Will Smith. Ο συσσωρευμένος θυμός που τον οδήγησε στην "απαίσια απόφαση".

Η απονομή των φετινών βραβείων Όσκαρ θα μείνει για πάντα χαραγμένη στο μυαλό των τηλεθεατών καθώς πέρα από τις βασικές κατηγορίες και τους μεγάλους νικητές που απέσπασαν το πολυπόθητο χρυσό αγαλματίδιο, όλοι θα θυμούνται το χαστούκι του Will Smith στον Chris Rock.

Από εκείνη τη μέρα πολλοί γράφτηκαν χιλιάδες άρθρα και αναλύσεις για το τι ήταν αυτό που οδήγησε τον διάσημο ηθοποιό να ανέβει στη σκηνή και να χαστουκίσει μπροστά στα μάτια εκατομμύρια θεατών και παρευρισκομένων τον παρουσιαστή της βραδιάς και γνωστό κωμικό.

Ο Will Smith σε συνέντευξή του στην εκπομπή της αμερικανικής τηλεόρασης “The Daily Show” και τον Τρέβορ Νόα ότι η ενέργεια του αυτή ήταν αποτέλεσμα συσσωρευμένου θυμού χαρακτηρίζοντάς τη μάλιστα μία “απαίσια απόφαση“.

“Υπάρχουν πολλές αποχρώσεις και πολυπλοκότητες σε αυτό, ξέρεις, αλλά στο τέλος της ημέρας, απλά, το έχασα“, ανέφερε ο Will Smith, ο οποίος με εξαίρεση τη δημόσια συγγνώμη προς τον Chris Rock μέσω βίντεο, τον περασμένο Ιούλιο, διατηρεί χαμηλούς τόνους αναφορικά με το περιστατικό.

Το χαστούκι του Will Smith στον Chris Rock AP

Ο Smith δεν προσδιόρισε ακριβώς τι προβλήματα αντιμετώπιζε κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής των βραβείων, αλλά όπως είπε πολλά πράγματα που ένιωθε ήρθαν εκείνη την ώρα στο μυαλό του. “Ήταν πολλά πράγματα. Ήταν το μικρό αγόρι που είδε τον πατέρα του να χτυπάει τη μητέρα του. Ήταν όλα αυτά που ήρθαν στο μυαλό μου εκείνη τη στιγμή. Δεν είναι αυτός που θέλω να είμαι”, πρόσθεσε.

“Πάντα ήθελα να γίνω Σούπερμαν”, είπε ο Smith στη συνέντευξη που μεταδόθηκε τη Δευτέρα, σημειώνοντας πως “πάντα ήθελα να σώσω τη θλιμμένη κοπέλα”. Υπενθυμίζεται πως το χαστούκι ήρθε μετά το άκομψο αστείο του stand-up comedian σε βάρος της συζύγου του, Smith, Jada Pinkett Smith, καθώς αγνοώντας το πρόβλημα της ηθοποιού (αλωπεκία) της πρότεινε να παίξει -σε ένα ενδεχόμενο σίκουελ- τον αντίστοιχο ρόλο της Demi Moore η οποία, για τις ανάγκες του έργου το 1997, είχε ξυρίσει το κεφάλι της.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα