YFSF: Ο Ηλίας Μπόγδανος μιμήθηκε τη Billie Eilish κι εκείνη του απάντησε!

YFSF: Ο Ηλίας Μπόγδανος μιμήθηκε τη Billie Eilish κι εκείνη του απάντησε!
Ηλίας Μπογδάνος - Billie Eilish Youtube

Ο Ηλίας Μπόγδανος μιμήθηκε τη Billie Eilish την Κυριακή στο Your Face Sounds Familiar. Η 18χρονη σταρ τον είδε και του έστειλε μήνυμα με τις εντυπώσεις της.

Ο Ηλίας Μπόγδανος, παίκτης του show μεταμφιέσεων του ΑΝΤ1, Your Face Sounds Familiar (YFSF), μιμήθηκε εξαιρετικά την 18χρονη τραγουδίστρια Billie Eilish επί σκηνής την περασμένη Κυριακή.

Η Billie Eilish φαίνεται πως είδε την μεταμόρφωση και την ερμηνεία του Ηλία Μπόγδανου στο τραγούδι “Bad Guy”, αφού του απάντησε στο Instagram!

Ο Ηλίας Μπόγδανος ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instragram την απάντηση της νεαρής σταρ σε story. Όπως βλέπουμε και στη φωτογραφία, η ερμηνεία του άρεσε και στην ίδια αφού του έγραψε “καλή προσπάθεια”.

Ο Μπόγδανος ήταν ιδιαίτερα ενθουσιασμένος από την απάντηση της και αυτό φαίνεται από τα emoji αλλά και από την απάντηση του ίδιου, “Ω Θεέ μου ευχαριστώ”.

Το μήνυμα της Billie Eilish Instagram

Η νεαρή τραγουδίστρια είναι η νικήτρια των 5 βραβείων Grammy φέτος, το πρόσωπο της χρονιάς όσον αφορά την μουσική σκηνή, αλλά και η πρώτη της γενιά της που τραγουδά τραγούδι του Τζέιμς Μποντ.

Πρόκειται για μια ιδιαίτερα ξεχωριστή παρουσία, από τη εμφάνιση μέχρι την σκηνική παρουσία και τον ψιθυριστό τρόπο που τραγουδάει στην σκηνή και κάνει τα πλήθη ξεσηκώνονται.

Η μίμηση του Ηλία Μπόγδανου στο YFSF

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα