Ζέτα Δούκα: Το μήνυμα στήριξης στη Δώρα Χρυσικού, μετά την εξομολόγηση για τον καρκίνο

Ζέτα Δούκα: Το μήνυμα στήριξης στη Δώρα Χρυσικού, μετά την εξομολόγηση για τον καρκίνο
Ζέτα Δούκα και Δώρα Χρυσικού PAPADAKIS PRESS

Η Ζέτα Δούκα εκφράζει την συμπαράστασή της στη συνάδελφό της, που δίνει μάχη που δίνει με τον καρκίνο. Η Δώρα Χρυσικού είχε σταθεί στο πλευρό της ηθοποιού όταν κατήγγειλε τον Γιώργο Κιμούλη.

Συγκλόνισε η γνωστή ηθοποιός Δώρα Χρυσικού με την εξομολόγησή της για την σκληρή μάχη που δίνει με τον καρκίνο και τον τρόπο που αντιμετωπίζει την ασθένειά της.

“Αυτή τη στιγμή κάνω χημειοθεραπείες και είμαι προς το τέλος. Έχω ακόμα δύο από το σύνολο των έξι. Τον Μάιο διαγνώστηκα με καρκίνο των ωοθηκών και έκανα δύο πολύ δύσκολες επεμβάσεις. Ειδικά η δεύτερη ήταν πάρα πολύ δύσκολη, μια επέμβαση εννέα ωρών. Μου αφαίρεσαν ότι είχα και δεν είχα. Μήτρα, ωοθήκες, λεμφαδένες. Το ανακάλυψα τυχαία ενώ ήμουν σε διαδικασία εξωσωματικής. Επί της ουσίας ένα αγέννητο παιδί έσωσε τη ζωή μου. Είναι φοβερό γιατί αυτή τη στιγμή, μη έχοντας μήτρα, δεν μπορώ να κάνω ένα παιδί δικό μου”, αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, η ηθοποιός.

Μετά την εξομολόγηση, η συνάδελφος και φίλη της, Ζέτα Δούκα, θέλησε να εκφράσει την συμπαράσταση και την στήριξή της στη Δώρα Χρυσικού, δημοσιεύοντας μια κοινή τους φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και γράφοντας χαρακτηριστικά:

“Αυτό το κορίτσι το υπέροχο, το δυνατό και ειλικρινές, που μου στάθηκε όσο ελάχιστοι όλο αυτόν τον καιρό και έβαλε πλάτη χωρίς να υπολογίζει συνέπειες, το αγαπώ πολύ, χρόνια τώρα. Δώρα μου, είσαι αξιοθαύμαστη! Περαστικά σου, μάτια μου!!!”.

Υπενθυμίζεται, πως όταν η Ζέτα Δούκα κατήγγειλε δημόσια τον Γιώργο Κιμούλη για κακοποιητική συμπεριφορά στο θέατρο, ανοίγοντας τον δρόμο για περισσότερες καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο, η Δώρα Χρυσικού ήταν από τα πρώτα άτομα που δήλωσε πρόθυμη να καταθέσει υπέρ της και κατά του γνωστού σκηνοθέτη και ηθοποιού.

Το insta story της Ζέτας Δούκα

Ζέτα Δούκα και Δώρα Χρυσικού Instagram / @zetadouka

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα