ΧΑΡΗΣ ΜΑΜΟΥΛΑΚΗΣ

Ο Χαράλαμπος (Χάρης) Μαμουλάκης (γενν. 19 Μαΐου 1976 στο Ηράκλειο Κρήτης) είναι Έλληνας πολιτικός και πολιτικός μηχανικός. Εκλέχτηκε Βουλευτής Ηρακλείου με τον ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019, λαμβάνοντας 23.253 ψήφους. Είναι διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός, κάτοχος Master στη Διοίκηση και Διαχείριση Έργων από το London South Bank University (MSc), Κάτοχος Ανώτατου Εθνικού Διπλώματος Πολιτικού Μηχανικού από το Portsmouth University (BEng) και απόφοιτος του Πειραματικού Λυκείου Ηρακλείου. Από το 2001 δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο Ηράκλειο ως Πολιτικός Μηχανικός, συμμετέχοντας σε διάφορα εταιρικά σχήματα κατασκευής κυρίως ιδιωτικών έργων. Έχει εμπειρία σε συγκοινωνιακά έργα, έργα οδοποιίας, καθώς και στην κατασκευή κατοικιών, ξενοδοχείων, δημοσίων κτιρίων και επαγγελματικών χώρων. Υπήρξε ιδρυτής της Prismanet Group A.E., απ' όπου και παραιτήθηκε από τα καθήκοντα του μετά την εκλογή του ως Δημοτικός Σύμβουλος με τη Δύναμη Πολιτών Ηρακλείου. Την περίοδο 2014 - 2019 ήταν Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Ηρακλείου με την παράταξη «Δύναμη Πολιτών» του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού, Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών (2014 - 2016), Αντιδήμαρχος Ανακύκλωσης και Καθαριότητας (2016 - 2019), Πρόεδρος του Ενιαίου Συνδέσμου Διαχείρισης Απορριμμάτων Κρήτης - Ε.Σ.Δ.Α.Κ. (2017 - 2019), καθώς και μέλος του Ελεγκτικού Κλιμακίου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) Κρήτης (2014 - 2019).

Ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξη Χαρίτση

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Σήμα κινδύνου για τον νέο οργανισμό του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων

Ο νέος οργανισμός του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων θέτει σε κίνδυνο τη λειτουργική συνέχεια των υπηρεσιών του Υπουργείου με άμεσες συνέπειες για το κοινωνικό σύνολο αναφέρουν σε ερώτησή τους οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ.

Ο Χάρης Μαμουλάκης

Χάρης Μαμουλάκης: Τέσσερα ερωτήματα για την Δημοκρατία στις τοπικές κοινωνίες

Ο αν. τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ, Χάρης Μαμουλάκης, γράφει στο NEWS 24/7 για τις τοπικές κοινωνίες, θέτοντας ορισμένα κρίσιμα ερωτήματα και δίνοντας τις απαραίτητες απαντήσεις.