Δήμαρχος Καρπενησίου για Λιάπη: Να τελειώνουμε με τα golden boys

Δήμαρχος Καρπενησίου για Λιάπη: Να τελειώνουμε με τα golden boys

Ως ευκαιρία για να δοθεί τέλος στην ασυδοσία των golden boys βλέπει ο δήμαρχος Καρπενησίου, Κ. Μπακογιάννης την υπόθεση της βίλας του Μ. Λιάπη (vid)

Τις διαδικασίες για να εισπράξει τα οφειλόμενα από τη μεγάλη διαφορά που αποκαλύφθηκε στα τετραγωνικά της βίλας του Μιχάλη Λιάπη στο Μεγάλο Χωριό, είναι αποφασισμένος να κινήσει ο δήμος Καρπενησίου.

Ο δήμαρχος Κώστας Μπακογιάννης, αφού επεσήμανε τη μεγάλη σημασία που έχει η συγκεκριμένη υπόθεση, διεμήνυσε ότι κάποια στιγμή πρέπει να δοθεί τέλος στην ασυδοσία των golden boys.

"Υπάρχει γενικά μία αίσθηση ατιμωρησίας. Θεωρούμε όλοι οι Έλληνες, πιστεύω, και σε πολύ μεγάλο βαθμό δικαιολογημένα, ότι υπάρχουν κάποιοι, οι οποίοι χαίρουν ασυλίας, θεωρούν τους εαυτούς τους υπεράνω του νόμου, ότι υπάρχουν κάποιοι τους οποίους δεν μπορεί να αγγίξει η πολιτεία και η δημοκρατία μας. Αυτό κάποια στιγμή πρέπει να τελειώνει. Εμείς κάναμε το εξής πάρα πολύ απλό. Κάναμε έναν έλεγχο στα τετραγωνικά του συγκεκριμένου ακινήτου από τον οποίο και διαπιστώσαμε ότι υπάρχει μία σημαντική απόκλιση ανάμεσα στα δηλωθέντα και σε αυτά που προκύπτουν από τα αρχεία της πολεοδομίας. Άμεσα ο δήμος Καρπενησίου θα προχωρήσει σε όλες τις σύννομες διαδικασίες για να διεκδικήσει τα οφειλόμενα των τελευταίων ετών. Ήδη ο αρμόδιος αντιδήμαρχος έχει ζητήσει την επικαιροποίηση του σχετικού αρχείου από τη ΔΕΗ" δήλωσε ο δήμαρχος.

Και πρόσθεσε: "Για μας αυτό το πράγμα έχει τεράστια σημασία γιατί πρώτα απ' όλα μιλάμε για ανταποδοτικά έσοδα, χρήματα τα οποία χρησιμοποιούμε για να κάνουμε τη δουλειά μας. Έχει όμως και σημασία πολύ μεγάλη, συμβολική. ότι δηλαδή κάποια στιγμή θα πρέπει να καταλάβουμε ότι σ' αυτό το καράβι είμαστε όλοι μαζί, δεν υπάρχουν επιβάτες πρώτης, δεύτερης και τρίτης θέσης και αν αυτό το καράβι βυθιστεί, θα συμπαρασύρει τους πάντες. Δεν μ΄αρέσουν τα ξύλινα λόγια, γιατί έχουμε ακούσει πολλές φορές για το μαχαίρι που θα φτάσει στο κόκαλο αλλά ποτέ δεν φτάνει. Γι' αυτό και μιλάω αφού έχω προχωρήσει στον έλεγχο και όχι πριν. Από εμάς εξαρτάται αν θα τελειώσουμε κάποια στιγμή τα golden boys. Εμείς τους έχουμε χρυσώσει".

Πληροφορίες από lamiastar.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Περιφέρεια
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

"Καίει" τον Λιάπη ο δήμος Καρπενησίου: Έκρυψε 163 τ.μ. για να γλιτώσει 250 ευρώ ετησίως

Δήμαρχος Καρπενησίου για βίλα Λιάπη

SHARE:

24Media Network