Αποχώρησε ο Σκουρλέτης μετά από φραστικό επεισόδιο με τον Κεφαλογιάννη. Διαπληκτισμοί, υψηλοί τόνοι και βρισιές στον αέρα της ΕΡΤ

Αποχώρησε ο Σκουρλέτης μετά από φραστικό επεισόδιο με τον Κεφαλογιάννη. Διαπληκτισμοί, υψηλοί τόνοι και βρισιές στον αέρα της ΕΡΤ

Εκτός ελέγχου βγήκε η πολιτική αντιπαράθεση στον αέρα της πολιτικής τηλεοπτικής εκπομπής της ΕΡΤ, με τον βουλευτή της ΝΔ να αποκαλεί τον πρώην υπουργό ανόητο και τον τελευταίο να αποχωρεί από το πλατό (vid)

Με απρεπείς χαρακτηρισμούς και υψηλούς τόνους χωρίς κάποια ουσία, οι δύο υποψήφιοι βουλευτές της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ έφτασαν σε φραστικό επεισόδιο, το οποίο και κατέληξε με την αποχώρηση του πρώην υπουργού κ. Σκουρλέτη. Ο Πάνος Σκουρλέτης ρώτησε τον Μ. Κεφαλογιάννη ποιους αφορά το "ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα" για να λάβει την απάντηση "όλους τους Έλληνες. Στο σημείο εκείνο, ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ τον αποκάλεσε ψεύτη. Στη συνέχεια ο κ. Κεφαλογιάννης του είπε: "Είστε ανόητος και ως ανόητος δεν θα παραιτηθείτε από βουλευτής που λέτε ψέμματα". Όσο η ένταση αυξανόταν ακούστηκαν και άλλοι χαρακτηρισμοί από τον κ. Κεφαλογιάννη όπως "πώς θα καταλάβετε τι σκ@τ@ κάνατε".

Ο παρουσιαστής της εκπομπής κ. Χαρίτος ζήτησε από τον εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας να ανακαλέσει, ενώ του υπενθύμισε πως κανείς δεν εκφράστηκε με τέτοιο τρόπο. Τελικά, ο κ. Σκουρλέτης αποχώρησε από το στούντιο. Δείτε το βίντεο:

ADVERTISING

Φαίνεται πως οι σκηνές απείρου κάλλους συνεχίστηκαν και όταν έκλεισαν οι κάμερες, με τον κύριο Κεφαλογιάννη να στρέφει τα πυρά του αυτή τη φορά σε κάποιον τεχνικό του σταθμού, ο οποίος όπως ισχυρίστηκε συνέχισε να τον βιντεοσκοπεί και μετά το πέρασμα σε διαφημίσεις. Στην επιστροφή ο κ. Χαρίτος απευθύνθηκε στους τηλεθεατές λέγοντας πως θέλει να ζητήσει συγνώμη, αφού ο "κ. Κεφαλογιάννης δεν φαίνεται να σκοπεύει να το κάνει".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΕΡΤ, Βουλευτικές εκλογές 2015
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Θεοδωράκης: Ο άνθρωπος που υποσχέθηκε τα πάντα και δεν υλοποίησε τίποτα από αποκαλεί εμάς λαϊκιστές

Λεβέντης: Δε θα συνεργαστώ, ούτε θα δεχτώ να συναντηθώ καν μαζί τους

SHARE:

24Media Network