Αποτελέσματα εκλογών 2019: Ταχιάος – Ζέρβας στον δεύτερο γύρο της Θεσσαλονίκης

Αποτελέσματα εκλογών 2019: Ταχιάος – Ζέρβας στον δεύτερο γύρο της Θεσσαλονίκης
MotionTeam

"Απευθύνομαι σε όλους, πέρα από κόμματα και όποιους διαχωρισμούς. Σας προσκαλώ να κάνουμε το επόμενο βήμα και να ενώσουμε δυνάμεις. Λιγότερα λόγια και πολλή δουλειά" είπε ο Κώστας Ζέρβας στο μήνυμά του μετά την οριστικοποίηση της δεύτερης θέσης.

Προσκλητήριο στους πολίτες να κάνουν το επόμενο βήμα και να ενώσουν την πόλη την ερχόμενη Κυριακή έστειλε ο υποψήφιος δήμαρχος Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο οποίος κατέλαβε τη 2η θέση στην κούρσα για τον δήμο Θεσσαλονίκης, και περνά στον β’ γύρο των δημοτικών εκλογών.

Σύμφωνα με το επιτελείο του κ. Ζέρβα η διαφορά είναι στις 482 ψήφους από τον συνυποψήφιό του Γιώργο Ορφανό.

Ο κ. Ζέρβας ευχαρίστησε τους πολίτες για την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη τους. “Για την απόφαση να βάλουν πάνω απ όλα την πόλη. Να διεκδικήσουν μια πόλη καλύτερη για όλους, ένα δήμαρχο που θα κάνει τη δουλειά, που θα νοιάζεται για την καθημερινότητα των πολιτών και θα δίνει λύσεις, που θα κάνει περήφανη τη Θεσσαλονίκη και τους ανθρώπους της” υπογράμμισε.

Όπως είπε ο κ. Ζέρβας, το πρώτο βήμα έγινε χθες. “Απευθύνομαι σε όλους, πέρα από κόμματα και όποιους διαχωρισμούς. Σας προσκαλώ να κάνουμε το επόμενο βήμα και να ενώσουμε δυνάμεις. Λιγότερα λόγια και πολλή δουλειά” σημείωσε.

Ο κ. Ζέρβας ξεκαθάρισε ότι κάθε δέσμευση θα υλοποιηθεί. “Η πόλη δεν γυρίζει πίσω. Πάμε όλοι μαζί μπροστά να κάνουμε την ερχόμενη Κυριακή μια μέρα νίκης. Και νίκη για τη Θεσσαλονίκη είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής, είναι να γίνει μια σύγχρονη ευρωπαϊκή Μητρόπολη” τόνισε και πρόσθεσε: Οπως τα καταφέραμε χθες ετσι θα τα καταφέρουμε και την επόμενη Κυριακή, έτσι θα τα καταφέρουμε και τα επόμενα 4 χρόνια”.

Με τον κ. Ζέρβα επικοινώνησε σημερα οι Νίκος Ταχιάος και ο Σπύρος Βούγιας. Από την πλευρά του ο κ. Ζέρβας θα ξεκινήσει επαφές με τους επικεφαλής των υπολοίπων παρατάξεων.

Παρακολουθείστε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις σχετικά με τις ευρωεκλογές και τις δημοτικές – περιφερειακές εκλογές στο Live Blog του News 24/7

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα