Αποτελέσματα ευρωεκλογών 2019: Θρίλερ με την έδρα του ΜέΡΑ25 του Γιάνη Βαρουφάκη

Αποτελέσματα ευρωεκλογών 2019: Θρίλερ με την έδρα του ΜέΡΑ25 του Γιάνη Βαρουφάκη
Ο Γιάνης Βαρουφάκης το βράδυ των εκλογών Eurokinissi

Με την ενσωμάτωση των αποτελεσμάτων σε όλη την επικράτεια να έχει φτάσει στο 91% το κόμμα του Γιάνη Βαρουφάκη δίνει "μάχη" ψηφοδέλτιο-ψηφοδέλτιο για να διατηρηθεί πάνω από το όριο του 3%.

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η καταμέτρηση και η δημοσίευση των αποτελεσμάτων των ευρωεκλογών 2019 και αυτό γιατί μπορεί οι πρώτες θέσεις να είναι αδύνατον να διαφοροποιηθούν, ωστόσο το ΜέΡΑ25 του Γιάνη Βαρουφάκη, δίνει μια πραγματική “μάχη” ψηφοδέλτιο-ψηφοδέλτιο για να διατηρηθεί πάνω από το όριο του 3% και να εκλέξει έναν ευρωβουλευτή.

Με τη ενσωμάτωση στις 12:48 το μεσημέρι της Τρίτης να έχει φτάσει επισήμως στο 93,64% το ΜέΡΑ25 συγκεντρώνει ακριβώς το 3%, Σε απόλυτο νούμερο ψήφων το ποσοστό αυτό μέχρι στιγμής αντιστοιχεί σε 158.673 ψηφοδέλτια.

Υπενθιμίζεται πως το βράδυ των εκλογών στην επίσημη εκτίμηση αποτελεσμάτων που μετέδωσε η Singular Logic, προέβλεπε αυτό το θρίλερ με την εκτίμηση να είναι πως στο τέλος η έδρα θα χαθεί. Όπως και να ‘χει είναι βέβαιο πως είναι θέμα ωρών να ξεκαθαρίσει πλήρως το τοπίο.

Μια μικρή πολιτική επανάσταση

Ο Γιάνης Βαρουφάκης μιλώντας μια μέρα μετά τις εκλογές στο ραδιόφωνο News 24/7 στους 88,6, τόνισε πως το ΜέΡΑ25 είναι έτοιμο για τις εθνικές εκλογές κάνοντας λόγο για μια μικρή πολιτική επανάσταση, αναφερόμενος στο ποσοστό που συγκέντρωσε.

Παρακολουθείστε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις σχετικά με τις ευρωεκλογές και τις δημοτικές – περιφερειακές εκλογές στο Live Blog του News 24/7

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα